Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Obiezyswiat:P

Klaudiusz chyba woli Muhammada ode mnie, ehh :(( musze o niej zapomniec :((

Polecane posty

9 minut temu, Obiezyswiat:P napisał:

jakos mi sie uda, ale bardzo lubilem sobie z nia popisac

Dlaczego nie zbajerujesz tych sexy blondyneczek ze spa albo rzekomych moronek o pięknych stópkach? Czy to dlatego, że nie istnieją? xD

• Haha 1

Bo nie umiem, a ja od 3 lat marze o Klaudiusz, bo fajnie mi sie z nia dogadywalo, a skad mam wiedziec, ze nowopoznana dziewczyna tez bedzie taka fajna

1 minutę temu, Obiezyswiat:P napisał:

Bo nie umiem, a ja od 3 lat marze o Klaudiusz, bo fajnie mi sie z nia dogadywalo, a skad mam wiedziec, ze nowopoznana dziewczyna tez bedzie taka fajna

Przynajmniej będziesz wiedział na pewno, że nie będzie miała jajek. 😄 A o Klaudiuszu co wiesz? Otóż nic 😄 

• Haha 1

Wiem tyle co tutaj o sobie napisala, wiem, ze spedzilbym z nia cale zycie, bo to piekna dziewczyna i wspaniala

Dzisiaj jak rano bylem w kawiarnii, to widzialem ta mamuske, ktora raz ze mna w saunie nie dawno byla i miala stopki mistrzostwo swiata FAK. Tak sobie lezala przede mna

obok mnie jej siostra siedziala chyba xD. na sam jej widok robie sie rozgrzany xD. Widok kobiecych stopek w sauna finska jak sa niezle to cos pieknego
Ale bym sobie z nia przysaunowal jeszcze raz xD. A dzisiaj rano bylo tak pieknie, sloneczko i piekna pogoda i na plywalnie jasno, i sauna a za godzine chmury i pochmurno ehh, ale mialem dzisiaj piekny poranek

ta angielka mamuska wyglada troche jak Liv Tyler z twarzy xD

Dobrze, ze mama mi koc ostatnio wyprala, bo dzisiaj w nocy bym zmarznal, bo bylo zimno i wilgotno, ale za to o 6 rano jakie swieze powietrze nieziemskie, w lesie z rana po deszczu powietrze to cos pieknego, polecam spedzic noc w lesie wsrod drzew jak pada deszcz xD

30 minut temu, Obiezyswiat:P napisał:

jakos mi sie uda, ale bardzo lubilem sobie z nia popisac

Przykro mi. Nasza kaszubska piękność wstąpiła do zakonu a tam nie ma internetu.

No to zostały ci tylko fantazje sexualne fifi xD

A mnie chca zwerbowac do kosciola mormonow

w ogole smieszny zbieg okolicznosci, bo siedzielismy sobie w koleczku wszyscy i kazdy opowiadal cos o sobie... to ten co do mnie pisal sms to mowi ze jest perkusista w ogole ja PRDL. ale zbieg okolicznosci xD

ja sie nie chwalilem, ze gram, mowie, ze lubie saunowanie i piesze wycieczki za miasto dalekie i spedzac czas na lonie natury xD

do mnie juz dzisiaj smsa napisali, ze chca sie spotkac dac mi ksiege mormona po polsku, a ja nie wiem na kiedy sie umowic

chyba nie odpisze na SMS, ale w niedziele pojde znowu na msze to tam wezme xD

dostalem po angielsku ksiege mormona i sobie czytam

Btw Justyna się cieszy że mieszkasz w namiocie a ona w normalnym domu? Jara ją to że jesteś bezdomnym włóczykijem? 

Jak dla mnie takie łono natury byłoby nawet spoko tylko toitoi by się przydał bo bym nie chciał robić w krzaki czy do rzeki. A ty gdzie defekujesz fifi? 

No dobra ale jak jesteś na łące i co się zachce to przecież do miasta specjalnie nie pójdziesz 

A ostatnia piosenka to niewierna sooka zapamiętaj to sobie fifol 

Edytowano przez Wielki buu

Roznie bywa, ale w razie czego podcieram sie lisciami i mam chusteczki nawilzone do wycierania doopy bejbikow, ale potem i tak musze uderzyc pod prysznic, umyc doope

toalety publiczne w ogole odpadaja, bo ja musze prysznic wziac po sraaniu i caly sie umyc

Na plywalnie kawiarnie i silownie akurat mam niedaleko, a z rana darmowe platki z mlekiem xD

codziennie sie rano budze o 6 i ze wschodem slonca sie budze i wyruszam sobie prysznice sauny granie w gierki a inni musza do pracy XDD

Edytowano przez Obiezyswiat:P

A mama ci papieru toaletowego nie może dać na drogę ja pjerdziele żeby liściami brudnymi foope wycierać 

Polacy w robocie a ja sie wtedy mocze w basenie sam albo leze w sauna i kapiele :D

jee :D wygralem zycie xD spadam nara xD

Do Klaudiusza się ustawia kolejka facetów i każdego ta sooka obsługuje po kolei a czasem nawet kilku naraz jesteście siebie warci bo ty też dajesz zawodowo 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować