Jeżfrancuski 15 Napisano 7 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 36 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Jeżfrancuski napisał: . Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obiezyswiat:P 5 Napisano 7 godzin temu sorry pravik ze cie kiedys wyjebalem z mojego forum, szkoda bo fajne konto bylo i 2024 rok dolaczenia, a teraz nie ma najeebalem sie 6 piw i nacpany, tak to bywa... juz nie cpie i nie chlam, ale szkoda konta i konta Klaudii tez ;/. ale tak to jest jak sie chleje, cpa... grzeszy sie a potem jest placz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 36 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Obiezyswiat:P napisał: sorry pravik ze cie kiedys wyjebalem z mojego forum, szkoda bo fajne konto bylo i 2024 rok dolaczenia, a teraz nie ma najeebalem sie 6 piw i nacpany, tak to bywa... juz nie cpie i nie chlam, ale szkoda konta i konta Klaudii tez ;/. ale tak to jest jak sie chleje, cpa... grzeszy sie a potem jest placz wybaczam, tam i tak wirusy były 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obiezyswiat:P 5 Napisano 7 godzin temu w sumie to na kafe sa wirusy, bo tutaj jakies dziwne javascripty i reklamy i w ogole, moje forum jest czyste jak moja doopcia duzo tematow juz stoi xD http://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Jimmy Savile napisał: wybaczam, tam i tak wirusy były Wyjątkowe groźne trojany tam byly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obiezyswiat:P 5 Napisano 7 godzin temu A jak te trojany tam sie znalazly? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obiezyswiat:P 5 Napisano 7 godzin temu Klaudiusz wchodzi na moje forum xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 7 godzin temu Przecież ona cały czas tu siedzi jak tu wchodzę to albo lajkuje albo profil aktywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obiezyswiat:P 5 Napisano 6 godzin temu Siedzi i pisze z Muhammadem :( dobra ja spadam do namiotu i trenowac perkusje, bo jutro bede gral na zywo, elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 539 Napisano 6 godzin temu Najlepsza jest to, ze on pewnie w to wdepnął we własnej chacie. Zesrał się w przedpokoju i zapomniał. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seksualny predator 1 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, Wielki buu napisał: Przecież ona cały czas tu siedzi jak tu wchodzę to albo lajkuje albo profil aktywny Mhm Ostatnio, 24 Czerwiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obiezyswiat:P 5 Napisano 6 godzin temu Klaudiusza nie ma, chyba nigdy juz nie popiszemy ;( Bedzie mi brakowalo tych chwil, jak rano sie budzilem i tu pisalem, a mnie Klaudiusz zaczepia z samego rana ;( Niestety to co piekne nie trwa dlugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 11 Napisano 6 godzin temu 33 minuty temu, Malowany napisał: Najlepsza jest to, ze on pewnie w to wdepnął we własnej chacie. Zesrał się w przedpokoju i zapomniał. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 539 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Tak czeba bo tak czeba napisał: Tak Ale co na wodzie zaoszczedziles to twoje. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach