Daniel86 67 Napisano 2 Wrzesień Witam. Ja kiedyś sądziłem, że skoro w związkach chodzi o miłość, seks, nadawanie na tych samych falach itp., to każdy powinien mieć prawo do tworzenia związku na miarę swoich możliwości. Jeśli ja mam rację, to co stoi na przekodzie, żeby osoby chore, niepełnosprawne lub z innych przyczyn niesamodzielne życiowo miały związki podobne do związków licealistów? Licealiści też nie są osobami samodzielnymi życiowo, a bywa, że oni związki mają. Czy i jak wiele Wy znacie związków osób niesamodzielnych życiowo? (Pomijając związki licealistów) Czy osoby niesamodzielne życiowo powinni mieć prawo do związków i jakich związków? Kto Waszym zdaniem nie powinien mieć prawa do żadnego rodzaju związków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 67 Napisano 2 Wrzesień 1 minutę temu, Obiezyswiat:P napisał: Wlaczylem sobie tego megaman na psp przed chwila ale trudne jakies. Na ziemi sa jakies mimy poruszajace sie i szybkie sa i trace zycie predko 10. część wygląda na najłatwiejszą, ale ona jest na średnio nowe konsole (Nitendo Wii, PlayStation 3 i Xbox 360). Ja mogę podpowiedzieć, że rundy łatwiej jest przechodzić w odpowiedniej kolejności, bo bossów (Mistrzów Robotów) należy pokonywać odpowiednimi broniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 117 Napisano 2 Wrzesień 13 minut temu, Daniel86 napisał: Witam. Ja kiedyś sądziłem, że skoro w związkach chodzi o miłość, seks, nadawanie na tych samych falach itp., to każdy powinien mieć prawo do tworzenia związku na miarę swoich możliwości. Jeśli ja mam rację, to co stoi na przekodzie, żeby osoby chore, niepełnosprawne lub z innych przyczyn niesamodzielne życiowo miały związki podobne do związków licealistów? Licealiści też nie są osobami samodzielnymi życiowo, a bywa, że oni związki mają. Czy i jak wiele Wy znacie związków osób niesamodzielnych życiowo? (Pomijając związki licealistów) Czy osoby niesamodzielne życiowo powinni mieć prawo do związków i jakich związków? Kto Waszym zdaniem nie powinien mieć prawa do żadnego rodzaju związków? nie powinni chyba że by ich wysterylizować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 164 Napisano 2 Wrzesień 19 minut temu, Daniel86 napisał: Witam. Ja kiedyś sądziłem, że skoro w związkach chodzi o miłość, seks, nadawanie na tych samych falach itp., to każdy powinien mieć prawo do tworzenia związku na miarę swoich możliwości. Jeśli ja mam rację, to co stoi na przekodzie, żeby osoby chore, niepełnosprawne lub z innych przyczyn niesamodzielne życiowo miały związki podobne do związków licealistów? Licealiści też nie są osobami samodzielnymi życiowo, a bywa, że oni związki mają. Czy i jak wiele Wy znacie związków osób niesamodzielnych życiowo? (Pomijając związki licealistów) Czy osoby niesamodzielne życiowo powinni mieć prawo do związków i jakich związków? Kto Waszym zdaniem nie powinien mieć prawa do żadnego rodzaju związków? Jeśli dwie osoby chcą tworzyć związek obojetnie jaki nie ma problemu Szukasz dziury w całym tak naprawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 127 Napisano 2 Wrzesień Nie ma reguły. By albo nie być i życie samo weryfikuje, co i jak. Przepisu na związek nie ma i nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 164 Napisano 2 Wrzesień Ten temat jest jak kawał w stylu... Po co blondynka stawia chrzan na telewizorze ? Żeby mieć ostry obraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
namby pamby 0 Napisano 2 Wrzesień dauniaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach