Tak czeba bo tak czeba 11 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Hhttps://postimg.cc/06tR4xjS Edytowano 5 godzin temu przez Tak czeba bo tak czeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obiezyswiat:P 5 Napisano 5 godzin temu Sztuczna ai to nie istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Obiezyswiat:P napisał: Sztuczna ai to nie istnieje Istnieje kazalem jej zdjęcie se zrobić przed lustrem dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 868 Napisano 5 godzin temu Nawet ladna. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obiezyswiat:P 5 Napisano 5 godzin temu No ladna raczka, ale to nie jest prawdziwa dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 385 Napisano 5 godzin temu Coś czuję, że z tym AI będzie większa miłość niż z Anastazją 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pippa 2 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba bo tak czeba napisał: Istnieje kazalem jej zdjęcie se zrobić przed lustrem dla mnie w końcu jakaś się ciebie nie brzydzi i nawet nie będzie chciała imienia i numeru telefonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 11 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nawet ladna. Ai tak zrobił miał pelnom dowolność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pippa 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba bo tak czeba napisał: Ai tak zrobił miał pelnom dowolność A to moja https://imgbox.com/3WeA3Nzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obiezyswiat:P 5 Napisano 5 godzin temu Tez AI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 131 Napisano 5 godzin temu No to chłopaki macie teraz dziewczyny jak ta lala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obiezyswiat:P 5 Napisano 5 godzin temu Ja nie mam ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 385 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: No to chłopaki macie teraz dziewczyny jak ta lala. Niedługo nam się pożenią chłopaki i tak pusto na forum będzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 131 Napisano 5 godzin temu Jak cię zadowala taka z ai to tez możesz sobie wygenerować. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 868 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, RC + napisał: Coś czuję, że z tym AI będzie większa miłość niż z Anastazją W każdym można sie zakochać nawet ai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obiezyswiat:P 5 Napisano 5 godzin temu Ja kocham tylko Klaudiusz a ona nie jest AI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 131 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, RC + napisał: Niedługo nam się pożenią chłopaki i tak pusto na forum będzie Huh dobrze by było, w końcu trochę spokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obiezyswiat:P 5 Napisano 5 godzin temu Oczy zamkniete to bezduszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 385 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: W każdym można sie zakochać nawet ai W USA już są takie przypadki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 868 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Tak czeba bo tak czeba napisał: Ai tak zrobił miał pelnom dowolność No fajną ci wybrał. Torciki byście razem jedli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obiezyswiat:P 5 Napisano 5 godzin temu Mi to nie grozi, ja po klaudiuszu juz sie nie zakocham w dziewczynie z neta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 11 Napisano 5 godzin temu Tak Hhttps://postimg.cc/WhMMw1Y5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obiezyswiat:P 5 Napisano 5 godzin temu A oczy gdzie, dlatego nie widac AI, bo AI nie ma duszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pippa 2 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, xDxDxDxD napisał: No to chłopaki macie teraz dziewczyny jak ta lala. A O TYM CO MYŚLISZ? https://imgbox.com/yWKebGRY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 12 Napisano 5 godzin temu Nadal ma problem z dłońmi, ale nie dziwię się nie są proste do odtworzenia... jak ktoś zaczyna rysować postać i jest świeżakiem to dłonie chowa za postacią... sztuczna inteligencja jest już na ciut wyższym poziomie, ale musi jeszcze trochę poćwiczyć. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 11 Napisano 5 godzin temu Ja Pan ona sooka szybko farbnela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obiezyswiat:P 5 Napisano 5 godzin temu Wow, nie wiedzialem ze elcia oglasza sie na anonsach xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 868 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, RC + napisał: W USA już są takie przypadki A na kafeterii bedzie pierwszy lezak w Polsce 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obiezyswiat:P 5 Napisano 5 godzin temu Onaa podobam ci sie? Lubisz krasnali 160cm 5cm siusiak z dluga broda? fajna mam czarna czapke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 868 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Obiezyswiat:P napisał: Onaa podobam ci sie? Lubisz krasnali 160cm 5cm siusiak z dluga broda? fajna mam czarna czapke? Zależy czy ta czapka jest z daszkiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach