_ Gretta 24 Napisano 2 godziny temu Coś się mi stało, nie mogę zrobić zrzutu ekranu. "Wykonaj zrzut ekranu" nie pobiera obrazu Żeby nie było, nie chodzi o kafeterię, niczego nie mogę pobrać, akurat o allegro mi chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, _ Gretta napisał: Coś się mi stało, nie mogę zrobić zrzutu ekranu. "Wykonaj zrzut ekranu" nie pobiera obrazu Żeby nie było, nie chodzi o kafeterię, niczego nie mogę pobrać, akurat o allegro mi chodzi. Tak jest, gdy otwierasz kartę incognito. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 2 godziny temu Moze tor browser uzywa bo tam tez nie mozna zrzutow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 24 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Baba napisał: Tak jest, gdy otwierasz kartę incognito. Allegro nie mam na inkognito. 4 minuty temu, Filip123 napisał: Moze tor browser uzywa bo tam tez nie mozna zrzutow Cały czas normalnie mogłam pobierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 2 godziny temu A moze w uprawnieniach programu cos nie tak Ja jak nie dam uprawnien przegladarce do uzywania pamieci telefonu, to tez nie moge pobierac fot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 24 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Filip123 napisał: A moze w uprawnieniach programu cos nie tak Ja jak nie dam uprawnien przegladarce do uzywania pamieci telefonu, to tez nie moge pobierac fot Z laptopa.On się co jakiś czas prosi o aktualizację. 10 minut temu, Mint napisał: A SKĄD MAMY WIEDZIEĆ JAKĄ MASZ PRZEGLĄDARKĘ I SYSTEM? MOŻE NAPISZ Firefox chyba 10 Edytowano 2 godziny temu przez _ Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 2 godziny temu No to nie wiem, nie pomoge bo ja juz od 8 lat nie korzystalem z windowsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, _ Gretta napisał: Allegro nie mam na incognito A co ja niby teraz oglądam? Allegro otwarte na karcie incognito. Sorry. Nie doczytałam jak należy treści Edytowano 2 godziny temu przez Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 2 godziny temu I co takiego ciekawego ogladacie na tym allegro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 24 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: A co ja niby teraz oglądam? Allegro otwarte na karcie incognito. No można oglądać ja wolę na normalnej karcie, tam jestem zalogowana.Czasami jak piszę z kimś z aukcji to chcą żeby pokazać, trzeba zrobić zrzut, rzadko ale jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 24 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Filip123 napisał: I co takiego ciekawego ogladacie na tym allegro? Akurat kupuję, a często też odsyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 2 godziny temu Moze przy wlaczonym allegro nie da sie robic zrzutow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 2 godziny temu Czemu odsylasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 24 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Filip123 napisał: Moze przy wlaczonym allegro nie da sie robic zrzutow? Niczego się nie da, od jakiegoś czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 24 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Filip123 napisał: Czemu odsylasz? Takie kupowanie przez allegro, albo spasuje albo nie. Pomyłki też częste.2 rozmiary np. takie same, a powinny być różne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 2 godziny temu To wspolczuje ;/ Naciskasz print screen i nic sie nie dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 2 godziny temu Nom, ja nie lubie zamawiac przez internet, szczegolnie ubran albo butow Nie ma to jak przymierzyc w sklepie jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 15 Napisano 1 godzinę temu Jakby chodziło o tel to bym pomyślała, że nie ma wolnej pamięci... a na laptopie to nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 864 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, _ Gretta napisał: Niczego się nie da, od jakiegoś czasu. jak nie możesz tak 'normalnie' przez klawisz PrintScreen to może uruchom SnippingTool (Narzędzie Wycinanie) i w ten sposób zrób zrzut ekranu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 1 godzinę temu Caryca , pokaz cyca xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 24 Napisano 47 minut temu 37 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: jak nie możesz tak 'normalnie' przez klawisz PrintScreen to może uruchom SnippingTool (Narzędzie Wycinanie) i w ten sposób zrób zrzut ekranu Zawsze pobierałam poprzez "zrzut ekranu" przez nscisniecie myszką i pobrany wycinek umieszczal sie na pulpicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Pisdojewna 2 Napisano 22 minuty temu Moon pomaga mi pokonać moją chorobę. Powiedział, że spotkamy się jak będę brała lekarstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach