Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Leśne_Ruchadło

Dzien moich marzen do oceny

Polecane posty

Ide na silownie odpieerdalac solidny trening, trenuje wszystkie partie ciala mocno

Potem saunowanie i basen

A na koniec prysznic, myje sie moimi szamponami i odzywka po 100zl za butelke, balsam perfumy.i deo i koncze w jazz klubie za zestawem, gram koncert znowu i tancze z fajna blondynka xD

Ja już od dawna nie chodzę do szkoły, a mimo tego, ja do tej pory mam fantazję, że fajnie by było zakochać się w jakieś koleżance z klasy i uciec z nią na wagary.

To chyba marzenie w stylu kradnięcia koni.

Edytowano przez Daniel86
Poprawiono literówkę dopisano zdanie

Jak na kogos kto cale zycie przesiedzial w domu grajac w jakies runescape albo tibie to spoko

Ide do swiatyni sikh na lunch xD. Darmowe curry, indyjska herbatka i ryzowy pudding i chlebek naan, mniam

A wieczorem jestem umowiony na kolacje xD

Sloneczko swieci i fajny wiaterek tutaj w Sranglii dzisiaj xD

Pa xD

A ja gralem w Polsce w orkiestrze detej i jezdzilismy po Polsce grac, jak bylem w podstawowce, a ja z werblem paradowalem po miescie jak dobosz

To byly czasy... gralem w zespole tez, a teraz? Tylko jazz klub raz w tygodniu i marze o tym co mialem kiedys ;/ 

Edytowano przez Leśne_Ruchadło

Moj kumpel James z ktorym kiedys gralem w zespole, niedawno zostal ojcem, i ze swoja ukochana kupil sobie 4 pokojowy dom za £400.000 i w planach wiecej bejbikow i music room w garazu, a on ma duzo gitar i sprzet do naglasniania imprez, wiec bedziemy grali, ale musze jeszcze poczekac xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się