Leśne_Ruchadło 6 Napisano 18 godzin temu Ide na silownie odpieerdalac solidny trening, trenuje wszystkie partie ciala mocno Potem saunowanie i basen A na koniec prysznic, myje sie moimi szamponami i odzywka po 100zl za butelke, balsam perfumy.i deo i koncze w jazz klubie za zestawem, gram koncert znowu i tancze z fajna blondynka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśne_Ruchadło 6 Napisano 14 godzin temu Kumpel na moim forum napisal, ze chuujowy dzien :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 62 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Ja już od dawna nie chodzę do szkoły, a mimo tego, ja do tej pory mam fantazję, że fajnie by było zakochać się w jakieś koleżance z klasy i uciec z nią na wagary. To chyba marzenie w stylu kradnięcia koni. Edytowano 11 godzin temu przez Daniel86 Poprawiono literówkę dopisano zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśne_Ruchadło 6 Napisano 11 godzin temu Ja kiedys chodzilem do szkoly muzycznej 8 lat i lubilem dziewczyny, ktore graja na saksofonie xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 77 Napisano 11 godzin temu no zwykły taki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 77 Napisano 11 godzin temu byłem kiedyś na randce ze śpiewaczko operowo tzn studentko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśne_Ruchadło 6 Napisano 11 godzin temu Jak na kogos kto cale zycie przesiedzial w domu grajac w jakies runescape albo tibie to spoko Ide do swiatyni sikh na lunch xD. Darmowe curry, indyjska herbatka i ryzowy pudding i chlebek naan, mniam A wieczorem jestem umowiony na kolacje xD Sloneczko swieci i fajny wiaterek tutaj w Sranglii dzisiaj xD Pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśne_Ruchadło 6 Napisano 11 godzin temu (edytowany) A ja gralem w Polsce w orkiestrze detej i jezdzilismy po Polsce grac, jak bylem w podstawowce, a ja z werblem paradowalem po miescie jak dobosz To byly czasy... gralem w zespole tez, a teraz? Tylko jazz klub raz w tygodniu i marze o tym co mialem kiedys ;/ Edytowano 11 godzin temu przez Leśne_Ruchadło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśne_Ruchadło 6 Napisano 11 godzin temu Moj kumpel James z ktorym kiedys gralem w zespole, niedawno zostal ojcem, i ze swoja ukochana kupil sobie 4 pokojowy dom za £400.000 i w planach wiecej bejbikow i music room w garazu, a on ma duzo gitar i sprzet do naglasniania imprez, wiec bedziemy grali, ale musze jeszcze poczekac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 77 Napisano 11 godzin temu a tu mega upał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśne_Ruchadło 6 Napisano 11 godzin temu Tutaj tez slonce daje, ale jest fajne powietrze zimne i swieze, dlatego ide sobie na lunch a potem do lasu kapiel xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach