Waw ru sz ko 2 Napisano 5 godzin temu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 5 godzin temu i dobrze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 82 Napisano 5 godzin temu ale się odpaliliście xD to tylko forum po co pisać do jego starych a jak już chcecie się mścić to możecie się zgadać i z@sr@ć jego pseudoforumek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 4 godziny temu 41 minut temu, mr_Kumpir napisał: ale się odpaliliście xD to tylko forum po co pisać do jego starych a jak już chcecie się mścić to możecie się zgadać i z@sr@ć jego pseudoforumek mozna tez ludzi wynajac co sie znaja na hakerce, sa fora, sa ludzie do wynajecia , wystarczy tylko zaplacic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 4 godziny temu ja mam pieniadze i moglbym, dzisiaj szukalem ale nie znalazlem, pewnie bym musiac tora ogarnac i w dark necie poszukac, ale matuszczak musi mnie jeszcze podkuurwic wiecej zeby mi sie chcialo xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach