Malowany 542 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, _ Gretta napisał: Żeby tak uparcie blokować wszystkie tematy? A do kamieniołomów narobić się i będziesz spać po robocie. Ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie. dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waw ru sz ko 2 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Nie. A co on pedryl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waw ru sz ko 2 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Spaghetti .... napisał: Więc ma to po Tobie. Wiadomo, młodość też rządzi się swoimi prawami, a na starość zostaje czad i to jest zarąbiste Kurcze, taxi to inna, ale równie skuteczna opcja. Makaron a ty w młodości chyba za dużo nie poru.chałeś jak teraz takim spermiarzem jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 879 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, free_bird napisał: dlaczego 5 minut temu, Waw ru sz ko napisał: A co on pedryl To dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waw ru sz ko 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To dziecko. I co pozwalasz mu spać z koleżankami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Waw ru sz ko napisał: I co pozwalasz mu spać z koleżankami? na pewno beda sobie pokazywac kuuutasy i cipki xD dzieci tak robia z ciekawosci, ja tak robilem kiedys mialem nie wiem z 10 lat to kolezance kuutasa pokazywalem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waw ru sz ko 2 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, free_bird napisał: na pewno beda sobie pokazywac kuuutasy i cipki xD dzieci tak robia z ciekawosci, ja tak robilem kiedys mialem nie wiem z 10 lat to kolezance kuutasa pokazywalem U mnie też tak było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 879 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, Waw ru sz ko napisał: I co pozwalasz mu spać z koleżankami? A czemu u nie? Nie spi z nią tylko u niej a tam jej rodzice też sa i rodzenstwo. Edytowano 2 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waw ru sz ko 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A czemu u nie? Nie spi z nią tylko u niej a tam jej rodzice też sa i rodzenstwo. mi mama w życiu by na takie coś nie pozwoliła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach