_ Gretta 27 Napisano 7 godzin temu Żeby tak uparcie blokować wszystkie tematy? A do kamieniołomów narobić się i będziesz spać po robocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 82 Napisano 7 godzin temu nasz bezrobotny gej i stópkarz Filip z Wlk Brytanii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 27 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: nasz bezrobotny gej i stópkarz Filip z Wlk Brytanii Podobno to nie on, tylko jakiś monn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 82 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, _ Gretta napisał: Podobno to nie on, tylko jakiś monn Wątpię ale obaj zadają się z Klaudią więc to prawie szwagry 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 27 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: Wątpię ale obaj zadają się z Klaudią więc to prawie szwagry oho, ho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 278 Napisano 6 godzin temu Plotkarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 6 godzin temu 28 minut temu, _ Gretta napisał: Podobno to nie on, tylko jakiś monn Podobno to Kopernik nie żyje Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waw ru sz ko 2 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Nadija* napisał: Plotkarze ostatnia piosenka ty żyjesz? dzięki Bogu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 6 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Waw ru sz ko napisał: ostatnia piosenka ty żyjesz? dzięki Bogu Podobno odeszła i moon się pod nią podszywa by wabić forumowych pravikov Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waw ru sz ko 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Wielki buu napisał: Podobno odeszła i moon się pod nią podszywa by wabić forumowych pravikov możliwe, ale żaden z forumowych pravików oprócz ciebie już na nią nie poleci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Podobno to Kopernik nie żyje Gretta Możliwe skoro Hitler podobno na księzycu egzystuje, 136 lat ma, wiesz Ty o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, _ Gretta napisał: Możliwe skoro Hitler podobno na księzycu egzystuje, 136 lat ma, wiesz Ty o tym Nie wiem gdzie egzystuje Hitler i nie interesuje mnie to. Żyję na ziemi nie w kosmosie Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 6 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Waw ru sz ko napisał: możliwe, ale żaden z forumowych pravików oprócz ciebie już na nią nie poleci Coś ty to ona zawsze mnie molestowała natrętnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie wiem gdzie egzystuje Hitler i nie interesuje mnie to. Żyję na ziemi nie w kosmosie No widzisz, ja też się teraz dowiedziałam na temacie brum.Tego samego zdania jestem jak Ty co do kosmitów, jednak popłymęłam z tematem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, _ Gretta napisał: No widzisz, ja też się teraz dowiedziałam na temacie brum.Tego samego zdania jestem jak Ty co do kosmitów, jednak popłymęłam z tematem Nie wiem o jaki temat Brum chodzi dopiero wróciłem do domu. Spoko, jesli popłynęłaś z prądem to dobrze, bo jak pod prąd to już gorzej chyba Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie wiem o jaki temat Brum chodzi dopiero wróciłem do domu. Spoko, jesli poppłynełaś z prądem to dobrze,bo jak pod prąd to już gorzej chyba Ani to z pradem ani pod prąd, tak lekko popłynęłam Na erotycznym Gdzie byłeś? Jeśli to nie tajemnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 6 godzin temu a ja bym chcial matuszczykowi stopiony plastik na ryyj wylewac xD tak zeby potem mial dziury w pyyysku xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, _ Gretta napisał: Ani to z pradem ani pod prąd, tak lekko popłynęłam Na erotycznym Gdzie byłeś? Jeśli to nie tajemnica Czyli z prądem lekko i przyjemnie nie pod górkę I dobrze W terenie, lubię puby, bary i tego typu kilmaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 27 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Czyli z prądem lekko i przyjemnie nie pod górkę I dobrze W terenie, lubię puby, bary i tego typu kilmaty Dzisiaj taki dzień prawie na relax. I tak wczas wróciłeś. Moja najmłodsza do 2 w nocy balowała z dziewczynami w barach, nie czesto, ale jednak. Pozwalałam na to, bo ufałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 27 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Waw ru sz ko napisał: Patologia, pewnie niedługo z brzuchem wróci Pomyłka. Biegła zdolna kobietka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 27 Napisano 5 godzin temu Moderacja dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, _ Gretta napisał: Dzisiaj taki dzień prawie na relax. I tak wczas wróciłeś. Moja najmłodsza do 2 w nocy balowała z dziewczynami w barach, nie czesto, ale jednak. Pozwalałam na to, bo ufałam. Czasami wracałem rano, ale to zależy od towarzystwa. Czasem lubię siąć sam i wypić. Skoro jej ufałaś, to miałaś powody i na pewno jest spoko kobietką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 27 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Czasami wracałem rano, ale to zależy od towarzystwa. Czasem lubię siąć sam i wypić. Skoro jej ufałaś, to miałaś powody i na pewno jest spoko kobietką Ona zawsze rozsądna była i jest. A że taka moda nastała, że dziewczyny się umawiały do pabu to co zrobić, w bagażniku wiozły z powrotem znajomych chłopaków Poskładali się wszyscy na taxi po znajomości i bezpiecznie pod dom wróciła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, _ Gretta napisał: Ona zawsze rozsądna była i jest. A że taka moda nastała, że dziewczyny się umawiały do pabu to co zrobić, w bagażniku wiozły z powrotem znajomych chłopaków Poskładali się wszyscy na taxi po znajomości i bezpiecznie pod dom wróciła. ile ma lat curka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, _ Gretta napisał: Ona zawsze rozsądna była i jest. A że taka moda nastała, że dziewczyny się umawiały do pabu to co zrobić, w bagażniku wiozły z powrotem znajomych chłopaków Poskładali się wszyscy na taxi po znajomości i bezpiecznie pod dom wróciła. Więc ma to po Tobie. Wiadomo, młodość też rządzi się swoimi prawami, a na starość zostaje czad i to jest zarąbiste Kurcze, taxi to inna, ale równie skuteczna opcja. Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 394 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, _ Gretta napisał: Podobno to nie on, tylko jakiś monn Nie, wcale nie on. Zdenerwował się, zagroził blokowaniem, ale postanowił grzecznie pójść spać i nie wie nic o 20 zbanowanych nickach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 879 Napisano 5 godzin temu 29 minut temu, _ Gretta napisał: Dzisiaj taki dzień prawie na relax. I tak wczas wróciłeś. Moja najmłodsza do 2 w nocy balowała z dziewczynami w barach, nie czesto, ale jednak. Pozwalałam na to, bo ufałam. Mój dziś nocuje u koleżanki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mój dziś nocuje u koleżanki. bedzie ruuhane jak myslisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 5 godzin temu Gretta ile lat ma curka Twoja ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 879 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, free_bird napisał: bedzie ruuhane jak myslisz? Nie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach