Waw ru sz ko 2 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Dziwne że go nie ma Edytowano 5 godzin temu przez Waw ru sz ko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 542 Napisano 4 godziny temu Stypiara go zajechała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 4 godziny temu szkoda, wolalbym zeby matuszczyk sie utopil , lezaczek moze zyc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, free_bird napisał: szkoda, wolalbym zeby matuszczyk sie utopil , lezaczek moze zyc xD Nie musisz żyć nienawiścią do niego jak on do nas, to w magiczny sposób nie sprawi, że gość zniknie Jest inne wyjście. Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nie musisz żyć nienawiścią do niego jak on do nas, to w magiczny sposób nie sprawi, że gość zniknie Jest inne wyjście. ja uwazam ze cos mu na psyche wjedzie jednak i moze sie zajeeebie w koncu xD a nawet jak nie to jak bedzie zdyychal przypadkiem to z tylu glowy bedzie miec swiadomosc ze ja sie bede cieszyl, co mu zryje lep bardziej niz normalnie jakby mial zdyyychac z czystym sumieniem xD jak inne wyjscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, free_bird napisał: ja uwazam ze cos mu na psyche wjedzie jednak i moze sie zajeeebie w koncu xD a nawet jak nie to jak bedzie zdyychal przypadkiem to z tylu glowy bedzie miec swiadomosc ze ja sie bede cieszyl, co mu zryje lep bardziej niz normalnie jakby mial zdyyychac z czystym sumieniem xD jak inne wyjscie? On już ma rozyebaną psychę przez rodzinę prawdopodobnie. Też nie popieram jego jazdy tutaj po bandzie ze wszyskimi, ale życząc mu śmierci w męczaniach nie stajesz się lepszy od niego. Inne wyjście czyli odpuść. Karma sama go dopadnie Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: On już ma rozyebaną psychę przez rodzinę prawdopodobnie. Też nie popieram jego jazdy tutaj po bandzie ze wszyskimi, ale życząc mu śmierci w męczaniach nie stajesz się lepszy od niego. Inne wyjście czyli odpuść. Karma sama go dopadnie a co jak powiem ze jestyem sadystycznym skooorwysynkiem i cieszy mnie jego niedola bo zalazl mi za skore? wkoorwil mnie dzisiaj? nie bede dzialac wbrew swej naturze i nie odpuszcze kooorwie, ma szczescie ze pamiec mam krotka xD ale cos pamietam ze nie pierwszy raz mnie tak wkoorwil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, free_bird napisał: a co jak powiem ze jestyem sadystycznym skooorwysynkiem i cieszy mnie jego niedola bo zalazl mi za skore? wkoorwil mnie dzisiaj? nie bede dzialac wbrew swej naturze i nie odpuszcze kooorwie, ma szczescie ze pamiec mam krotka xD ale cos pamietam ze nie pierwszy raz mnie tak wkoorwil Mnie też i ludzi w...ił, ale to nie powód żebyś na forum go jechał w ten sposób. Jak masz yaya jak pisałeś tekstami, to jedż do niego i go po prostu załatw. No kużwa krótka piłka, a nie wóda kokaina i siłka Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Spaghetti .... napisał: Mnie też i ludzi w...ił, ale to nie powód żebyś na forum go jechał w ten sposób. Jak masz yaya jak pisałeś tekstami, to jedż do niego i go po prostu załatw. No kużwa krótka piłka, a nie wóda kokaina i siłka a czemu nie? jego sie powinno jeeeebac, nie ma tolerancji dla nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, free_bird napisał: a czemu nie? jego sie powinno jeeeebac, nie ma tolerancji dla nich Nienawiść tobą kieruje nie siła. Tutaj możesz napisać wszystko, ale on wróci blokować tematy jak amfa czy inne używki mu puszczą i co dalej ? Weż pod uwagę z kim masz doczynienia, bo fifi ma zrytą psychę przez rodziców. Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nienawiść tobą kieruje nie siła. Tutaj możesz napisać wszystko, ale on wróci blokować tematy jak amfa czy inne używki mu puszczą i co dalej ? nic bo mnie tu nie bedzie juz lol, a swiadomosc ze skuuurwysyn wklada w to wysilek sprawia mi sadystyczna satysfakcje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, free_bird napisał: nic bo mnie tu nie bedzie juz lol, a swiadomosc ze skuuurwysyn wklada w to wysilek sprawia mi sadystyczna satysfakcje xD Krasnal jeśli to Ty, to masz na tyle intelgencji by wiedzieć że piszę prawdę Rób jak chcesz, byle efekt końcowy był odpowiedni. Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 4 godziny temu i cieszy mnie to ze ma zryta psyche, mam kozła ofiarnego taka moja pojeeebana natura i co mi zrobicie ? xDDD hahahhahahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 84 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, free_bird napisał: i cieszy mnie to ze ma zryta psyche, mam kozła ofiarnego taka moja pojeeebana natura i co mi zrobicie ? xDDD hahahhahahaa Jest takie stare powiedzenie... Kozak w necie piz.. w śwecie Zachowuj się i skończ ćpać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Jest takie stare powiedzenie... Kozak w necie piz.. w śwecie Zachowuj się i skończ ćpać. pierwsze sie troche zgadza, w realu jestem slodziutki i nikt nie pozna co mi w glowie siedzi xD a drugie nie bo nie cpam tylko chlam xDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 3 godziny temu moje najnowsze znalezisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 3 godziny temu pipisalem sobie z dziewczynami dzisiaj i jestem zadowolony, bo ta kuuurwa plugawa matuszczak chyba zemdlala przecpana.. tylko szkoda ze krejzolki nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach