4ng3l 3 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Tak to bywa Kiedys mi pisala, ze jak tu wroci, a mnie nie bedzie, to bedzie jej smutno Edytowano 5 godzin temu przez 4ng3l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 5 godzin temu Jedni odchodzo drudzy przychodzo i nie ma niezastąpionych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 80 Napisano 5 godzin temu Mona to wiedźma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 5 godzin temu Troche byla nawiedzona, potem zaczelo jej odpieerdalac i chooy wie o co jej chodzilo i zniknela Narzekala tez na smrod arabow i odchodow murzynow w bloku we Francji, w ktorym mieszkala xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 29 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 4ng3l napisał: Troche byla nawiedzona, potem zaczelo jej odpieerdalac i chooy wie o co jej chodzilo i zniknela Narzekala tez na smrod arabow i odchodow murzynow w bloku we Francji, w ktorym mieszkala xD I to ładne jazdy miała. Tu i na Nastroiku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 5 godzin temu Na nastroiku tez byla? Moze miala halucynacje od smrodu odchodow murzynow jak kiedys lezak, gdy hodowal stolec w swoim sedesie, zeby zaoszczedzic na wodzie xD. Tez tu pisali, ze od tego na haju jest potem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 5 godzin temu Ja na nastroik raczej nie wracam. Dostalem tam bana kiedys xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 91 Napisano 5 godzin temu Monie odpjerdalalo podobnie jak i tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 29 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, 4ng3l napisał: Ja na nastroik raczej nie wracam. Dostalem tam bana kiedys xD Ona też, wyzywała o k...rw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 80 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, libbi_sztisel napisał: Monie odpjerdalalo podobnie jak i tobie Często pisała po alkoholu, że Polki za granicą są puszczalskie, a sama lubi murzynów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 50 minut temu No chvjowo jest byc chorym psychicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach