0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 6 godzin temu Podobno najgorsza jest obojętność. Dziękuje za zainteresowanie mojom osobom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ECPUU 1 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Podobno najgorsza jest obojętność. Dziękuje za zainteresowanie mojom osobom. JESTEM TURPISTYCZNYM GERONTOFILEM Edytowano 6 godzin temu przez ECPUU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ECPUU napisał: JESTEM TURPISTYCZNYM GERONTOFILEM Wiem krasnal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ECPUU 1 Napisano 6 godzin temu STĄD MOJA UWAGA W TWOJĄ STRONĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 6 godzin temu Są tu gorsze przypadki niż mój. Skąd ten zaszczyt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 21 Napisano 6 godzin temu Się nie dziwię że Mirki abuzywne są bite przez niektóre grazyny bo ani to nie weźmie na tańce ani nie podyma tylko poklepuje i się wyzlosliwia, tak wygląda małżeństwo po paru latach memusie właśnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 147 Napisano 6 godzin temu Co tu się dziś odpiėrdaIa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 21 Napisano 6 godzin temu Jajco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 21 Napisano 6 godzin temu Byś napisała coś mądrego i odkrywczego to nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 0 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Co tu się dziś odpiėrdaIa? Elu czy ty jesteś cyganką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 6 godzin temu Poÿebane nie zostają żonami Mirków. Sama wiesz najlepiej oinks. Tańce zasrånce dymance. Zrob mun łoka boś tutejszą wywłoka. To jest mądre. Jak elzbieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dionizy napisał: Elu czy ty jesteś cyganką? Ormianka a bo co paszoł won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ECPUU 1 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Są tu gorsze przypadki niż mój. Skąd ten zaszczyt? A SRAAŁAŚ DZIŚ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 21 Napisano 6 godzin temu Tańce wygibance przy muzyce Ramazzotti na tle zachodzącego słońca, szampan i głębokie całuski byle nie bąki z d7py bo nie pasuje do sceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 80 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ECPUU napisał: A SRAAŁAŚ DZIŚ? Dziś jest wtorek. Pewnie jeszcze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ECPUU napisał: A SRAAŁAŚ DZIŚ? Nie jestem tobom zainteresowana. Aczkolwiek przypominasz mi kogoś 1:1 i nie som to wspomnienia mile. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ECPUU 1 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, włosynarękach napisał: Tańce wygibance przy muzyce Ramazzotti na tle zachodzącego słońca, szampan i głębokie całuski byle nie bąki z d7py bo nie pasuje do sceny PISAŁAŚ KIEDYŚ, ŻE CHCIAŁABYŚ Z GUVNEM NA PATYKU LATAĆ, WIĘC BĄKI Z DVPY TEŻ PEWNIE WIELBISZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 80 Napisano 6 godzin temu Żenujące tematy i żenujące osobniki płci męskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ECPUU 1 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Nie jestem tobom zainteresowana. Aczkolwiek przypominasz mi kogoś 1:1 i nie som to wspomnienia mile. STARY CODZIENNIE PYTAL O STAN TWOJEJ DVPY? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 6 godzin temu Sono cose della vita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 6 godzin temu Moja dùpa moja sprawa tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 80 Napisano 6 godzin temu Chicos es túpidos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 80 Napisano 6 godzin temu Парень с шепелявостью ужасен. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 21 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, ECPUU napisał: PISAŁAŚ KIEDYŚ, ŻE CHCIAŁABYŚ Z GUVNEM NA PATYKU LATAĆ, WIĘC BĄKI Z DVPY TEŻ PEWNIE WIELBISZ Czym jest romantyzm który sprawia że zapomina się na czym siada mucha :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 6 godzin temu Mi na kiełbasie siadła i nasråla dziedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 6 godzin temu Bosz majstersztyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ECPUU 1 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 15 minut temu, włosynarękach napisał: Czym jest romantyzm który sprawia że zapomina się na czym siada mucha BAJKA DLA DOROSŁYCH DZIECI, W KTÓREJ WIDZI SIĘ KSIĘŻYC, A ŚLEPNIE NA GVNA NA CHODNIKU, CZYLI MECHANIZM SAMOOSZUKIWANIA SIĘ Edytowano 5 godzin temu przez ECPUU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 147 Napisano 5 godzin temu 52 minuty temu, Dionizy napisał: Elu czy ty jesteś cyganką? Czemu mnie obserwujesz hę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Czemu mnie obserwujesz hę? Bo mi się podobasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach