_ Gretta 29 Napisano 6 godzin temu Jaki sens ma ta wypowiedź salowej? MIeszanie Widmo z Makkkarone? Totalne pomieszanie w głowie Cytuję salową : Niektóre baby z syndromem sztokholskim są zbulwersowane chodzeniem nago po lesie, ale kazirodcze wpisy im nie przeszkadzają. Jeszcze pasą psychola, bo pewnie coś na nie ma i się boją. Weź taką babcie Grete w koczku. Baba po 60-tce, wnuki i zwierza się Makaronowi, który mógłby być jej synem. Żeby to chociaż jakoś dyskretnie, ale musi całe forum poinformować, że babcia w koczku dostała poradę, bo się zwierzyła. Nic takiego miejsca nie miało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 6 godzin temu Nic nie miało miejsca. To wasza wyobraźnia pokaźna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 29 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: Nic nie miało miejsca. To wasza wyobraźnia pokaźna. Nie moja. Dobranoc :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 889 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, _ Gretta napisał: Nie moja. Dobranoc :)) Przecież Salowa każdego atakuje więc te wypowiedzi jej są by tylko kogoś zaczepić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 29 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Przecież Salowa każdego atakuje więc te wypowiedzi jej są by tylko kogoś zaczepić. Wiem, to jej cele. A jak włosów zazdrości? Kużwa... ja nie mogę... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 6 godzin temu Bo to lysa salowa rzekomo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 80 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Nic nie miało miejsca. To wasza wyobraźnia pokaźna. Babcia w koczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Babcia w koczku A co ma niby nosić babcia? Włosy do pasa jak nawiedzona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 80 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: A co ma niby nosić babcia? Włosy do pasa jak nawiedzona? Tylko koczek i podomka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 29 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Babcia w koczku A co, zazdrościsz jednak kupy włosów? Idź spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 6 godzin temu Kupy włosów fu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 6 godzin temu To już lepiej być lysom salowom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 80 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: To już lepiej być lysom salowom I latać nago po lesie. Zwłaszcza jak ma się fajne ciało i jest co pokazać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 29 Napisano 6 godzin temu Zapaskę i krochmalony fartuch noszę, codziennie prasowany xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: I latać nago po lesie. Zwłaszcza jak ma się fajne ciało i jest co pokazać Kùrwa mac i tak ci obwisnie po sama kuciape to wszystko i czerwie wpjerdolom. Myślisz że dzika zwierzynę obchodzi twoje cielsko najwięcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 29 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Kupy włosów fu Kupa włosów potocznie to jest dużo włosów. Nie rozumiesz? Wiem że rozumiesz. Co mozna zapiąć motylkiem, 2 włosy na krzyż ? To już lepiej zciąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 6 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 80 Napisano 6 godzin temu I nie ma blokera Dziwne to wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 889 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, tymczasowablokada napisał: I latać nago po lesie. Zwłaszcza jak ma się fajne ciało i jest co pokazać Żeby to robić to trzeba mięć coś z głową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 6 godzin temu Na przykład kupę wlosow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 55 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, tymczasowablokada napisał: I latać nago po lesie. Zwłaszcza jak ma się fajne ciało i jest co pokazać Czy ja dobrze zrozumiałam, że robisz to samo co uwiecznia szczerbaty łyszkowiczanin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 80 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Kùrwa mac i tak ci obwisnie po sama kuciape to wszystko i czerwie wpjerdolom. Myślisz że dzika zwierzynę obchodzi twoje cielsko najwięcej. Przecież to wymyśliłam, bo wiedziałam, że głupia Jeż i jej psychol Widmo od frytek załapią to i będą latać z tekstem. Zresztą jak jest co pokazać, no bo jest, to w czym problem? Lepiej pisać o koszeniu trawy i wynajmowaniu mieszkania z piecem gazowym lub kozą za 500 złotych Oraz o otaczaniu się w środowisku pijaków z brzuchem i śmieszkowaniu o kazirodcztwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 6 godzin temu Przemyslaw I magdalena w Edenie zrywajom zakazany owsik 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 80 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Przemyslaw I magdalena w Edenie zrywajom zakazany owsik Mój raj to aktualnie ciepła kąpiel, przytulanie kocura, wklepanie serum i zaraz lecę spać. Bo rano znowu trzeba coś pozyskać i dużo zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Mój raj to aktualnie ciepła kąpiel, przytulanie kocura, wklepanie serum i zaraz lecę spać. Bo rano znowu trzeba coś pozyskać i dużo zrobić Pieniądze zarabiać czeba. To najważniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 80 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, _ Gretta napisał: A co, zazdrościsz jednak kupy włosów? Idź spać Sama idź spać i nie hejtuj babciu Jolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 80 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Pieniądze zarabiać czeba. To najważniejsze. I być zdrowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: I być zdrowym. Przereklamowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 889 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, tymczasowablokada napisał: Przecież to wymyśliłam, bo wiedziałam, że głupia Jeż i jej psychol Widmo od frytek załapią to i będą latać z tekstem. Zresztą jak jest co pokazać, no bo jest, to w czym problem? Lepiej pisać o koszeniu trawy i wynajmowaniu mieszkania z piecem gazowym lub kozą za 500 złotych Oraz o otaczaniu się w środowisku pijaków z brzuchem i śmieszkowaniu o kazirodcztwie Nie tłumacz sie teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 80 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Przereklamowane Też ale bez tego zarabiać się nie da, a życie i rachunki kosztują. Mnie Kościół i Mops nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach