igmar 0 Napisano 9 Wrzesień Hej, czy ktoś może podpowiedzieć, jak przygotować się do egzaminów na ASP? Wiem, że trzeba mieć teczkę prac i dobrze rysować, ale nie do końca wiem, jak to wszystko ogarnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 34 Napisano 9 Wrzesień Sama zdawałam na ISP nie było teczki : ) były egzaminy wstępne praktyczny i teoretyczny... na YT jest sporo materiałów jak taką teczkę przygotować. Są filmik osób które zdawały na ASP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 34 Napisano 9 Wrzesień * I to Instytut uczelnie działające podobnie ale Akademia cieszy się większą renomą... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiazdagwiazd 0 Napisano 10 Wrzesień Na pewno warto zapisać się na kurs rysunku, gdzie dodatkowo pomogą w przygotowaniu teczki. Do tego dobrze jest ćwiczyć różne rzeczy manualne – nie tylko rysowanie, ale też np. rzeźbę czy tworzenie modeli z różnych materiałów, bo na ASP zwracają uwagę na wszechstronność. Zerknij tutaj: https://www.gloswroclawia.pl/kursy-przygotowawcze-na-asp-jak-wyglada-nauka-i-od-czego-zaczac – znajdziesz tam informacje, jak wyglądają takie kursy i od czego warto zacząć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach