0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Przestań popsujesz klimat Edytowano 10 godzin temu przez 0dbytnicaBezbożna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu Dobry wieczor piekna Babko Boza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 10 godzin temu Witam amancie z choroszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu Pozdrawiam z psychiatryk spa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 10 godzin temu Cóż beka z wypierania się i wielkiego poruszenia forumowego. A podobno tylko psychol fifi siw wypiera pedalstwa i blokowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 9 godzin temu Haha ja juz nie pisze w innych tematach z tymi psycholami dzisiaj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 9 godzin temu Dobra zmieńmy temat choćby na kabanosy które zjem zaraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 9 godzin temu To smacznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 9 godzin temu Chyba nie zjem jednak nje chce mi się wstac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 9 godzin temu Oj, ja z checia przyniose i podam xD Jestem mlody i wysportowany piekna babko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 9 godzin temu I tera gadasz jak powinieneś. Nie zapomnij czerwonego dywanu rozwinąć gdy będziesz skakał na jednej nodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 9 godzin temu Oki xD A masz czerwony dywan? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 9 godzin temu Mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 9 godzin temu Spoko, to rozloze xD Dobra ja uciekam stad, do jutra xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 9 godzin temu *zanim pojdzie to idzie po kabanosy dla babki, rozklada czerwony dywan i podaje skaczac na jednej nodze* xD Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 9 godzin temu Ariwederczi roma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Bon Voyage merci adios Edytowano 9 godzin temu przez 4ng3l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 9 godzin temu Buenos dijaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 9 godzin temu Hasta la vista. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 9 godzin temu Sajonara bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 4 Napisano 9 godzin temu Nie lubię go. Jest taki na siłę offowy, jak Zawiałow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 8 godzin temu Ja też nie. Bo nie. Po prostu. Soł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach