Cynicfm123 1 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Haha ale mikrus ktos napisal https://bsdforall.org/forum/showthread.php?tid=969 Edytowano 5 godzin temu przez Cynicfm123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 4 godziny temu Co ty tam ssiesz kaleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 6 Napisano 4 godziny temu Smakosz wrzucił oczywiście. To niech tam siedzi i nie wraca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Palca Moglbym skasowac to foto xD Edytowano 4 godziny temu przez Cynicfm123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 4 godziny temu To skasuj bo mam uczulenie na męskich ...ùsiow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 4 godziny temu Srun u mnie zrobil temat ancientwisdom ding dong dong, ja myslalem, ze oczywiscie pasztetowa znowu wrzucil, a to to foto haha parsknalem smiechem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 4 godziny temu Nic nie kasuje xD Co mnie to obchodzi co ty masz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 4 godziny temu Jak przeprosisz nimfetke to skasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 14 Napisano 4 godziny temu On się w tej stodole załatwia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Cynicfm123 napisał: Jak przeprosisz nimfetke to skasuje A to spjerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 4 godziny temu Nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 4 godziny temu Nie wiem, moze w tej stodole pravik robi imprezy z Andrzejem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 6 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, Wielki buu napisał: On się w tej stodole załatwia? To jest dom a nie stodoła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 14 Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, Dionizy napisał: To jest dom a nie stodoła ... co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 6 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Wielki buu napisał: ... co To. Twoim domem jest chlew jak kazdego świniaka a ja mam stodole co w tym dziwnego Edytowano 4 godziny temu przez Dionizy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 14 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dionizy napisał: To. Twoim domem jest chlew jak kazdego świniak a ja mam stodole co w tym dziwnego Przecież masz mieszkanie w bloku co ty znowu wymyślasz. Starsza cię tam eksmitowala do tej szopy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 6 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, Wielki buu napisał: Przecież masz mieszkanie w bloku co ty znowu wymyślasz. Starsza cię tam eksmitowala do tej szopy? Mieszkanie nie moje a dom tak Edytowano 4 godziny temu przez Dionizy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach