Cynicfm123 3 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Czy jest tragicznie? Tak wiem, umre praawik i nie mam szans na dziewczyne Czy wygladam jakbym mial wodoglowie? https://ibb.co/F4r3yprt Edytowano 7 godzin temu przez Cynicfm123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 5 godzin temu Ja ... wyglądasz na 40 lat XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VSVI 2 Napisano 5 godzin temu Co tak zrudziałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 5 godzin temu Nom. Ewidentnie ciężki poród musiał być i rozerwanie sromu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 3 Napisano 5 godzin temu No nie wiem, cesarki nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 3 Napisano 5 godzin temu Dlaczego mnie los pokaral taka wielka glowa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 3 Napisano 5 godzin temu Farbowalem kiedys wlosy na blond i wyszedl rudy No chooyowo, w podstawowce smiali sie z mojej wielkiej glowy, za to w gimbazie mialem duzo kolezanek, a w liceum fajne laski mi mowily, ze jestem piekny Potem wyladowalem w psychiatryku, uzaleznilem sie od fajek i zaczela sie degredacja organizmu ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 3 Napisano 5 godzin temu Chyba mi ostatnio urosla glowa i przytylem na ryju, musze troche zeszczuplec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 5 godzin temu To mądrośc jom poszerza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 3 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Ok. Ludzie mowia w realu ze jestem good xD. Albo mowia ze nice person xD Edytowano 5 godzin temu przez Cynicfm123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach