Gina_ 5 Napisano 5 godzin temu Lampion w ręku… kolejny papieros spalony w niecierpliwości. Nadaremno. Who guess? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 5 godzin temu Ges hu hu hu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 5 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał: Ges hu hu hu Sruhu. Pośmiane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Gina_ napisał: Sruhu. Pośmiane. Jesteś taka sztywna. Ges łaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Jesteś taka sztywna. Ges łaj I Think od ciebie bardziej się nie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Gina_ napisał: I Think od ciebie bardziej się nie da. Dont Think soł madmłazel aperol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: Dont Think soł madmłazel aperol Nie będę się przed tobą, jak to prostacko mawiają prostytuować się intelektualnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Gina_ napisał: Nie będę się przed tobą, jak to prostacko mawiają prostytuować się intelektualnie. Masz rację. Taka kurtyzana potrzebuje lepszej oprawy aniżeli kafeteria. Musiały cie tu przywiac morskie jesienne fale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 5 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Masz rację. Taka kurtyzana potrzebuje lepszej oprawy aniżeli kafeteria. Musiały cie tu przywiac morskie jesienne fale. Złośliwości odpieraj życzliwością. Więc adoruje Cie piękna istoto, mam nadzieje, że spędzasz ten wieczór godnie swojej personie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Gina_ napisał: Złośliwości odpieraj życzliwością. Więc adoruje Cie piękna istoto, mam nadzieje, że spędzasz ten wieczór godnie swojej personie. Oczywiście. Leze w łożu wraz ze stworzeniem bozym i se przekanszam czipsy fromaż. Tak światowo z francuska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Oczywiście. Leze w łożu wraz ze stworzeniem bozym i se przekanszam czipsy fromaż. Tak światowo z francuska Nie kalecz przy mnie języka, mam na tym punkcie z lekka szał. Ale smacznego, też lubię fromage. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Gina_ napisał: Nie kalecz przy mnie języka, mam na tym punkcie z lekka szał. Ale smacznego, też lubię fromage. Nie mów mi jak mam żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Nie mów mi jak mam żyć. Ktoś musi. A przynajmniej choć lekko pokierować w dobrym kierunku. Bless. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 4 godziny temu To co dziś pijemy madmłazel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: To co dziś pijemy madmłazel Wodę z cytryną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach