Gina_ 5 Napisano 5 godzin temu Mi przy tym pomaga muzyka…czasem czuję taką mistyczną aurę, tańczę, kręcę się w kółko w miejscu… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 5 godzin temu I pewnie medytujesz na bali odkrywając swojom kobiecość. Och. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 3 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Tak sie sklada, ze od 3 lat utrzymuje sie z wpadania w trans z muzyka. Nie jest tego wiele, bo srednio 3-3.5k miesiecznie. Zapytacie jak to robie? Nie odpowiem, bo to tajemnica... Dlatego nie pytajcie. Edytowano 5 godzin temu przez Cynicfm123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 5 godzin temu Medytujmy kochani. Omm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 5 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał: I pewnie medytujesz na bali odkrywając swojom kobiecość. Och. Bali mnie nie jara, bejbs. Jestem ambitniejsza niż jakieś polskie celebrytki śmiechu warte. Wyspy Zielonego Przylądka na przykład, bądź Oahu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 5 Napisano 5 godzin temu Och, albo jak o wyspach mowa, to Wielkanocna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 3 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Ja w saunie lubie medytowac. Zamykam oczy, czuje jak mi serce napieerdala mocno i szybko i wprowadzam sie w trans sluchajac swego oddychania Edytowano 5 godzin temu przez Cynicfm123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 5 godzin temu No tak. Im odleglejsze i bardziej egzotyczne nazwy tym większy prestiż. Czy masowanie członka wchodzi w pakiet ol inkluziw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 5 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: No tak. Im odleglejsze i bardziej egzotyczne nazwy tym większy prestiż. Czy masowanie członka wchodzi w pakiet ol inkluziw? Być może, nie wiem w sumie, jakie usługi oferujesz pracownico seksualna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 3 Napisano 4 godziny temu Ja aktualnie jestem na wyspie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Gina_ napisał: Być może, nie wiem w sumie, jakie usługi oferujesz pracownico seksualna. Wszystkie. Jeśli odpowiednio zapłacisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Cynicfm123 napisał: Ja aktualnie jestem na wyspie Zbyt mało fensi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 3 Napisano 4 godziny temu Tak, to niestety nie bezludna wyspa na karaibach czy w Nowej Zelandii xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach