BabkaBaranekBoży 14 Napisano 3 godziny temu Pozostaje jednak przy odbytowaniu na kafe. Lezak był dzis? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 3 godziny temu Slabo dziś w chùi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu Ide stad do chùja wafla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 157 Napisano 2 godziny temu Lezaka chyba nie było, więc kawy pewnie tez nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu Ale ty jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu Kabanosa mogę dać cebulowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 157 Napisano 2 godziny temu Nie zapewnie takiej rozrywki jak leżak, poza tym kawy nie pijam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu Czyli jesteś bezużyteczna bo nawet pokłócić się nie mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 157 Napisano 2 godziny temu Mówisz o tych kabanosach cienkich chyba stix się nazywają o różnych smakach? Mój syn ostatnio tez jadł cebulowe albo czosnkowe, jemu smakuja ale mi nie bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu Ujdzie. Takie nie wiadomo jakie w smaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 157 Napisano 2 godziny temu Można się pokłócić tylko mi nie przychodzi do głowy o co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu Nie będziemy na siłę się za odbyty szczypac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach