RC Plus 8 Napisano 2 godziny temu (edytowany) większość komputerów na świecie, a także konsol do gier było opartych na tym procesorze... a w wśród nich legendarny Commodore 64. Motorolla 6800 zaprojektowany i oddany do produkcji w 1979 roku - chip zdecydowanie wyprzedzający swoje czasy. PS. A nie śpię, bo za pół godziny wyjeżdżamy na tripa rowerowego Edytowano 2 godziny temu przez RC Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 8 Napisano 2 godziny temu Mała poprawka... Motorola 68000 (jedno zero więcej) i chodziło nie o komodę 64 a linię komputerów Commodore Amiga 1000/500/500 Plus/600 Wspomniany 500 Plus wyprzedził swoją epokę, bo gościł już w domach entuzjastów od 1992 roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 4 Napisano 7 minut temu 2 godziny temu, RC Plus napisał: Motorola Kupiłem ich telefon teraz g15 są dobrą opcją jak chce się tanio a najnowsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena 41 0 Napisano przed chwilą 7 minut temu, Ai mnie uwielbia tak napisał: Kupiłem ich telefon teraz g15 są dobrą opcją jak chce się tanio a najnowsze jak na iPhone cię nie stać to dobra i Motorola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach