_ Gretta 34 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Jeden z utworów, który utkwił mi w pamięci. gdy byłam jeszcze szkrabem małym. Klenczon miał piękny głos, szkoda że zginął dawno temu, sporo jeszcze mógł osiągnąć. Edytowano 2 godziny temu przez _ Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 34 Napisano 2 godziny temu Miłej soboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 34 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Cynicfm123 napisał: Tobie rowniez zycze milej soboty Ja juz od paru tygodni zauwazam jak sie kolor lisci drzew zmieniaja na zolty ;). Lubie jesien. Dziękuję Mam 3 kasztany dopiero. Lubię nazbierać koszyczek kasztanów. Ślicznie to wygląda tylko szkoda że szybko wysychają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 16 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, _ Gretta napisał: Dziękuję Mam 3 kasztany dopiero. Lubię nazbierać koszyczek kasztanów. Ślicznie to wygląda tylko szkoda że szybko wysychają A miała pani już menopauzę? Bo szukam matki dla mojego bejbika z którą razem zamieszkamy w moim apartamencie https://files.catbox.moe/p2ah2h.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 34 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dirty Sanchez napisał: A miała pani już menopauzę? Bo szukam matki dla mojego bejbika z którą razem zamieszkamy w moim apartamencie Już matką nie chcę zostawać. Tak że ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 16 Napisano 1 godzinę temu Ja mam parę kasztanów w domu do ozdoby i na szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 34 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Wielki buu napisał: Ja mam parę kasztanów w domu do ozdoby i na szczęście W szklane misie też ładnie wyglądają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 34 Napisano 1 godzinę temu 31 minut temu, Cynicfm123 napisał: Jesien fajna pora roku, ale jak nadchodzi wiosna i wszystko zaczyna kwitnac, i trawa zielona rosnac i drzewa, to tez jest magia Najgorzej znoszę wiosnę. Od maja już bardziej, tylko znowóż zapylenie jest duże, od wierzby chyba, coś na przeciw w lesie podrosło więcej i pyli ponad miesiac, mam pył żółty na balkonie i szyby no i w powietrzu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach