Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Rvchacz123

Nie moge byc z Klaudia, bo zli ludzie mieszaja sie w nasz zwiazek. Szkoda, ze nie zdechna

Polecane posty

Jakies truckery, bice, sruny, szczerbate, facety z czatow, dumbo i inni nie dopuszcza, zebysmy z Klaudia byli razem, niestety. 

3 minuty temu, Rvchacz123 napisał:

Jakies truckery, bice, sruny, szczerbate, facety z czatow, dumbo i inni nie dopuszcza, zebysmy z Klaudia byli razem, niestety. 

Może z krejzi ci wyjdzie, ale musisz iść na nerwica.com

do widzenia 

U mnie sie troche pozmienialo, bo codziennie wychodze do ludzi, a tam gdzie chodze to drogi karnet, wiec przychodza czesto bogate i zadbane dziewczyny, mlode 😉 

Wczoraj do sauny wpadla mloda laseczka, fajny miala kolczyk w pepku xD

A jakie cycki xD. Z bliska sobie fajnie poogladac w saunie dziewczyne, i jestesmy sami ;) 

3 minuty temu, Rvchacz123 napisał:

U mnie sie troche pozmienialo, bo codziennie wychodze do ludzi, a tam gdzie chodze to drogi karnet, wiec przychodza czesto bogate i zadbane dziewczyny, mlode 😉 

Ciekawe kiedy wychodzisz, jak całymi dniami tutaj siedzisz. 😄 Próbowałeś rozmawiać o tym z psychiatra? 😄 

1 minutę temu, Rvchacz123 napisał:

Wczoraj do sauny wpadla mloda laseczka, fajny miala kolczyk w pepku xD

A jakie cycki xD. Z bliska sobie fajnie poogladac w saunie dziewczyne, i jestesmy sami 😉

Oczywiście Filip, tak było. 😄 

Nie musze xD. Zazwyczaj wczesnie rano :D

Pozniej jak poszedlem po saunie pod prysznic i do basenu sobie polezec, to ona przyszla, kiedy ja bylem sam w wodzie i wlozyla stopke do wody, zeby sprawdzic temperature wody, a za chwile sie na mnie spojrzala usmiechnieta i owinela recznikiem swoje nieziemskie cialo xD

Fajne tam dziewczyny do sauny przychodza xD. Ta miala fajne stopki 10/10 i paluszki i paznokcie na brzoskwiniowo pomalowane xD

Dzisiaj tam nie ide, siedze w domu przy komputerze i co xD

Przedwczoraj rano wpadam a tam jakas kobita siedzi a za chwile sie smieje i do mnie mowi, ze wychodzi, ale nie dlatego, ze ja przyszedlem, tylko ze akurat miala wychodzic a nagle ja wchodze i sie smieje do mnie haha xDD

Wchodza tam kobity i same mnie zagaduja, i sobie lezymy w sauna z zamknietymi oczami i jest nieziemsko B) Polecam piekna sprawa ;D

15 minut temu, Rvchacz123 napisał:

Krejzi tez nie chce

Wole mlodsze, tak 20 do 25 lat xD. U mnie takich pelno 

A Krejzi ile ma? 

Pewnie po 40

Po co mi jakies krejzi z neta, jak na saune wpadaja mlode fajne dziewczyny w bikini z pieknymi cialami, ktore nigdy nie rodzily xD.
A obok basen i tez wpadaja do wody xD

Jak one zamykaja oczy i sobie leza to ja wtedy je ogladam xD Piekny widok, jeszcze w saunie finskiej, gdzie jest goraco xD. Fajnie ogladac te mlode ciala rozgrzane ah xD Kocham saune xD

Edytowano przez Rvchacz123

A najlepsze jest to, ze dziewczyny czy kobiety lubia sobie ze mna saunowac xD. Nie uciekaja :D. Ja zazwyczaj po 30-40 minut spedzam w saunie finskiej 90 stopni, zanim biore lodowaty prysznic i wbijam do basenu, wiec fajnie jest xD. Troche sie tych fajnych cial w bikini naogladam xD

Moderacja tez wszystko niszczy niestety banami i kasacjami

A klaudia ma teraz nowego chlopaka, niemca z samochodami i z praca, to ja jestem bez szans

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować