Rvchacz123 6 Napisano 13 Wrzesień (edytowany) Czyli walenje konia zrobilo ze mnie chorego psychicznie geeja ;/ Moze saunowanie z laseczkami w bikini codziennie mnie wyleczy z tej choroby masturbacji W ogole jestem teraz w jakims sredniowiecznym dworku i moj kumpel naglasnia czyjes 40 urodziny XD Edytowano 13 Wrzesień przez Rvchacz123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rvchacz123 6 Napisano 13 Wrzesień Pomagam mu rozstawiac sprzet fajnie co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 78 Napisano 13 Wrzesień 22 minuty temu, Rvchacz123 napisał: Czyli walenje konia zrobilo ze mnie chorego psychicznie geeja ;/ Nie, to ta przygoda w parku nocą z panami śniadej karnacji prędzej... 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rvchacz123 6 Napisano 13 Wrzesień Takiej przygody nigdy nie mialem, ale fakt ze walenie konia to podobno geej, tak mi kumpel mowi Wiec dopoki nie przestane walic koonia to nie mam szans na dziewczyne zadna. Ale dobrze ze saunuje duzo z dziewczynami i kobietami wiec moze mi sie odechce, i w wieku szczerbatego juz bede mial ukochana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rvchacz123 6 Napisano 13 Wrzesień (edytowany) Znamy sie od 10 lat i duzo razem przezylismy, nawet zespole gralismy, wiec mnie zna xD No i to faktycznie gej walic konia ;/. Na szczescie w saunie tyle fajnych dziewczyn, ze juz nie nadazam z pamieciowkami, moze przestane, a potem fajne kolezanki poznam, zobaczymy Musze spadac, odpisze po polnocy jak nie zamkna tematu i nie usuna konta pa Edytowano 13 Wrzesień przez Rvchacz123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rvchacz123 6 Napisano 13 Wrzesień To nie ma znaczenia, dotykam siusiaka niewazne czy swojego czy cudzego = peedal Ale moze zaczne poznawac fajne kolezanki, to mi sie odechce. Zobaczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rvchacz123 6 Napisano 13 Wrzesień Moj kumpel jest 3 lata mlodszy ode mnie, a niedlugo bierze slub i niedawno zostal ojcem, a ja 30 latek wylysialy co wali koonia to dla niego to geejoza, ale i tak jestesmy kumplami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rvchacz123 6 Napisano 13 Wrzesień Masakra chcialbym miec znowu 16 lat i byc w tej pozycji co teraz Wtedy mialem pelno wlosow, a teraz to mi sie plakac chce co widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mroczne widmo 6 Napisano 13 Wrzesień Kumpel ma rację, to trochę pedalskie, że mu walisz konia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rvchacz123 6 Napisano 13 Wrzesień Jemu nie, ale sobie tak. Pamieciowki do kobiet albo dziewczyn z sauny albo kawiarni, ale ostatnio co ide z rana to codziennie inna dziewczyna w bikini przychodzi i powoli juz nie nadazam z waleniem, moze zaczne poznawac fajne dziewczyny, jak sobie super cialo zrobie. Tam w samych gatkach paraduje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rvchacz123 6 Napisano 13 Wrzesień No niestety, choroby psychiczne nie wybieraja Wiekszosc zycia przesiedzialem w domu w samotnosci przed kompem walac konia i grajac w gry. Teraz dopiero zaczalem do ludzi wychodzic, i fajnie, ze z rana nie ide do szkoly czy pracy, tylko wlasnie sauny, baseny, kawiarnia, na gorze silownia i mi pasuje Zero stresu tylko relaks. Wlasciwie to uzaleznilem sie od saunowania. Jak kilka dni sie nie wypoce i nie wygrzeje to sie zle czuje Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach