666nihilus666 1 Napisano 4 godziny temu (edytowany) fajna? https://nerwica-forum.wpcdn.pl/monthly_2025_08/IMG_20250828_095637.jpg.32ccd00a738481d3ac9de47c4d1cfda4.jpg Edytowano 4 godziny temu przez 666nihilus666 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihilus666 1 Napisano 4 godziny temu psychiczna jest bo zna sie na lekach , cos tam doradzala dawki komus ze za malo bierze czegos tam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena 41 0 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, 666nihilus666 napisał: fajna? nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 157 Napisano 4 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihilus666 1 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Magdalena 41 napisał: nie mi sie podoba nawet, zalezy jaki charakter ma , musial bym poczytac wiecej jej posto w xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihilus666 1 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: XD co sie cieszysz ? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 157 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, 666nihilus666 napisał: co sie cieszysz ? xD A to mam się smucic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 40 Napisano 3 godziny temu o majgad, jakie usta obrysowane, dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kibolzmiasta 0 Napisano 3 godziny temu 48 minut temu, Magdalena 41 napisał: nie Twoje zdanie się nie liczy bo jesteś peedałem na utrzymaniu matki bez żadnych oszczędności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kibolzmiasta 0 Napisano 3 godziny temu 44 minuty temu, 666nihilus666 napisał: mi sie podoba nawet, zalezy jaki charakter ma , musial bym poczytac wiecej jej posto w xD Przypominam że odpowiadasz gościowi który smaży gowna na patelni i trzyma gowna parapacie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 1 Napisano 3 godziny temu Po co to wrzucasz zachlany prymitywie? Pijaku za kierownica? Jesteś gorszy niz wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 92 Napisano 3 godziny temu nie umie się malować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 16 Napisano 3 godziny temu Skąd masz foty krejzi bycznik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kibolzmiasta 0 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Magdalena 41 napisał: nie Wygląda 100x lepiej od nimfetki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihilus666 1 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, aphex_twin napisał: Po co to wrzucasz zachlany prymitywie? Pijaku za kierownica? Jesteś gorszy niz wszystko ona sama to wrzucila, ja daje tylko link, fajna dziewczyna jak dla mnie, ale jeszcze nie poczytalem jej postow to nie wiem jaki ma charakter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 1 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, 666nihilus666 napisał: ona sama to wrzucila, ja daje tylko link, fajna dziewczyna jak dla mnie, ale jeszcze nie poczytalem jej postow to nie wiem jaki ma charakter Ale wrzuciła na nerwice a nie na Kafe ze zjėbami twojego pokroju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach