666nihilus666 1 Napisano 2 godziny temu 6 uz ...onem i faza niezla zaraz ide spac, wogole jechalem dzis od 4 rano za 3 godz minie doba jak nie spie, to zpieerdalam zaraz tylko staram sie 6 piwko dopic polowa zostala nie wiem czy dam rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihilus666 1 Napisano 2 godziny temu xan juz stracil dzialanie pare godz temu, tak to bym mial faze podobna do tej po 2 piwkach jakbym zaczal pic zaraz po wzieciu tabsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 36 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 666nihilus666 napisał: 6 uz ...onem i faza niezla zaraz ide spac, wogole jechalem dzis od 4 rano za 3 godz minie doba jak nie spie, to zpieerdalam zaraz tylko staram sie 6 piwko dopic polowa zostala nie wiem czy dam rade Ile tego xanaxu? Jaka dawka? CO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihilus666 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, _ Gretta napisał: Ile tego xanaxu? Jaka dawka? CO? 1 mg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihilus666 1 Napisano 2 godziny temu zdaza sie ze w ciagu dnia biore 2 mg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihilus666 1 Napisano 2 godziny temu pamietam jak przyjolem 2 mg w odstepie pol godz to jechalem i pobocze lapalem xD a potm z ludzmi gadalem to malo kojarzylem czulem sie jak uposledzony ale mialem na to wyjeebke xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihilus666 1 Napisano 2 godziny temu ja zwiolem 2 mg w odstepie pol godziny to mi sie oczy zamykaly iklepalem sie lisciami po ryyju zeby nie zsnac, wjezdzam na pobocze piach sie sypie a ja wracam na droge na wyjeebce zero strachu, jak uposlak jakis xD ale pelne skupienie bylo zeby sie utrzymac na pasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 36 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 666nihilus666 napisał: pamietam jak przyjolem 2 mg w odstepie pol godz to jechalem i pobocze lapalem xD a potm z ludzmi gadalem to malo kojarzylem czulem sie jak uposledzony ale mialem na to wyjeebke xDDD To ty się narkotyzujesz.Nie rób tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihilus666 1 Napisano 2 godziny temu od tego czasu juz ani razu tak nie zreobilem, teraz jak wezne 1 mg to czekam 4 godz zanim wezne znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 17 Napisano 2 godziny temu Chwalisz sie czy żalisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 68 Napisano 2 godziny temu spelniala sie moja przepowiednia na kafeterii swiry gadaja do siebie bo juz nie maja z kim bo juz kazdy mial ich dosc i poszedl stad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihilus666 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, _ Gretta napisał: To ty się narkotyzujesz.Nie rób tak. to jest lek , legalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihilus666 1 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Chwalisz sie czy żalisz? troche jedno i drugie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach