Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
666nihilus666

magdalena 41 masz racje polaczylem xanaxa ale nie z wooda tylko z piwem

Polecane posty

6 uz ...onem i faza niezla zaraz ide spac, wogole jechalem dzis od 4 rano za 3 godz minie doba jak nie spie, to zpieerdalam zaraz tylko staram sie 6 piwko dopic polowa zostala nie wiem czy dam rade

xan juz stracil dzialanie pare godz temu, tak to bym mial faze podobna do tej po 2 piwkach jakbym zaczal pic zaraz po wzieciu tabsa 

1 minutę temu, 666nihilus666 napisał:

6 uz ...onem i faza niezla zaraz ide spac, wogole jechalem dzis od 4 rano za 3 godz minie doba jak nie spie, to zpieerdalam zaraz tylko staram sie 6 piwko dopic polowa zostala nie wiem czy dam rade

Ile tego xanaxu? Jaka dawka? CO?

pamietam jak przyjolem 2 mg w odstepie pol godz to jechalem i pobocze lapalem xD a potm z ludzmi gadalem to malo kojarzylem czulem sie jak uposledzony ale mialem na to wyjeebke xDDD

ja zwiolem 2 mg w odstepie pol godziny to mi sie oczy zamykaly iklepalem sie lisciami po ryyju zeby nie zsnac, wjezdzam na pobocze piach sie sypie a ja wracam na droge na wyjeebce zero strachu, jak uposlak jakis xD ale pelne skupienie bylo zeby sie utrzymac na pasie

3 minuty temu, 666nihilus666 napisał:

pamietam jak przyjolem 2 mg w odstepie pol godz to jechalem i pobocze lapalem xD a potm z ludzmi gadalem to malo kojarzylem czulem sie jak uposledzony ale mialem na to wyjeebke xDDD

To ty się narkotyzujesz.Nie rób tak. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się