Sam w związku 1 Napisano 6 godzin temu Czy ktoś został ze starej ekipy czy wszystko padło? Covid się skończył i przeżyli, a tu coś upadło wszystko pomimo tego. Jaka jest obecna sytuacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 63 Napisano 3 godziny temu Ja tu jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 69 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Sam w związku napisał: Czy ktoś został ze starej ekipy czy wszystko padło? Covid się skończył i przeżyli, a tu coś upadło wszystko pomimo tego. Jaka jest obecna sytuacja? wiekszosc dostala bana od moderacji za nic i juz ich tu nie ma zostali glownie wariaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 4 Napisano 3 godziny temu no ja stad niedlugo znikne i zostana sami wariaci jak libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 30 Napisano 2 godziny temu Po garstce na każdym dziale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 40 Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Sam w związku napisał: Czy ktoś został ze starej ekipy czy wszystko padło? Covid się skończył i przeżyli, a tu coś upadło wszystko pomimo tego. Jaka jest obecna sytuacja? Co to jest stara ekipa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 40 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, libed from kafeteria napisał: wiekszosc dostala bana od moderacji za nic i juz ich tu nie ma zostali glownie wariaci Jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 1 Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Sam w związku napisał: Czy ktoś został ze starej ekipy czy wszystko padło? Covid się skończył i przeżyli, a tu coś upadło wszystko pomimo tego. Jaka jest obecna sytuacja? Moderacja skutecznie wykończyła to forum. Nawet jak ktos chciałby wejść to nie może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 68 Napisano 1 godzinę temu To już jest koniec, nie ma już nic.... Jesteśmy wolni i możemy iść.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 13 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) z +/-10 osób na uczuciowym może jest regularnie Ale to już trent z forami wszędzie. Zostały wyparte przez portale społecznościowe, a ostatnio chatboty Edytowano 1 godzinę temu przez RC Plus 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 68 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, RC Plus napisał: z +/-10 osób na uczuciowym może jest regularnie Ale to już trent z forami wszędzie. Zostały wyparte przez portale społecznościowe, a ostatnio chatboty Ciągłe blokowanie forum wygoniło ludzi na forum nerwica. pl 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ciągłe blokowanie forum wygoniło ludzi na forum nerwica. pl 🫣 Tylko tam nie da się swobodnie popisać bo administracja jest restrykcyjna. A ja nie zamierzam pisać o nerwicy, której, chwała Bogu, nie doświadczyłem, więc nie mam bladego pojęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 68 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, RC Plus napisał: Tylko tam nie da się swobodnie popisać bo administracja jest restrykcyjna. A ja nie zamierzam pisać o nerwicy, której, chwała Bogu, nie doświadczyłem, więc nie mam bladego pojęcia Ja też nie, dlatego tam nie pisze Wolę tutejszy dom wariatów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 4 Napisano 54 minuty temu Najlepsze forum i tak jest moje, bo nie ma reklam, moderatorow i ja tam rzadze xD. Mozna pisac z goscia bez rejestracji w dziale bsdforall xD https://bsdforall.org/forum/index.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 68 Napisano 51 minut temu 2 minuty temu, Polak123 napisał: Najlepsze forum i tak jest moje, bo nie ma reklam, moderatorow i ja tam rzadze xD. Mozna pisac z goscia bez rejestracji w dziale bsdforall xD Twoje forum jest pełne wirusów. Skoro masz go, to po co tu siedzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach