Sam w związku 1 Napisano 14 Wrzesień Czy ktoś został ze starej ekipy czy wszystko padło? Covid się skończył i przeżyli, a tu coś upadło wszystko pomimo tego. Jaka jest obecna sytuacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 77 Napisano 14 Wrzesień Ja tu jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Śmiedzitzypka 2 Napisano 14 Wrzesień Mnie już tu nie ma. Poznałam niemieckich znajomych i ludzi z całego świata. Rodzice cieszą się, że szlifuję języki xD Na Kafe byłam popychadłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 55 Napisano 14 Wrzesień 1 minutę temu, zielowania napisał: Jak nie może? Forum kafeteria normalnie się wyświetla... później tylko jest problem z linkiem do aktywacji konta... to masz na myśli? To ty nie wiesz co się wtedy robi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 55 Napisano 14 Wrzesień Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach