Smarkacz 2 Napisano 4 godziny temu A przeciętniej urody kobiety chętnie rozmawiają na różne ciekawe tematy, wymagające więcej myślenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 4 godziny temu Brzydkie muszą dzikie tańce odstawiać jeśli chcom być zauważone. Piękności nie muszom się nawet odzywać. Chyba że paszcze otwierać. Zwiendlak ty też nudzisz jak typowy piękny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smarkacz 2 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Brzydkie muszą dzikie tańce odstawiać jeśli chcom być zauważone. Piękności nie muszom się nawet odzywać. Chyba że paszcze otwierać. Zwiendlak ty też nudzisz jak typowy piękny. A no właśnie - kiedyś byłem świadkiem jak piękna kobieta rozmawiała z przystojnym, śniadym dobrze zbudowanym facetem - i myślałem, że może czegoś się nauczę od niego, a okazało się, że gadał takie głupoty, że normalny facet po sekundzie zostałby za to odprawiony z kwitkiem Edytowano 4 godziny temu przez Smarkacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 71 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Brzydkie muszą dzikie tańce odstawiać jeśli chcom być zauważone albo do rolnikow sie zglaszac w telewizji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Smarkacz napisał: A no właśnie - kiedyś byłem świadkiem jak piękna kobieta rozmawiała z przystojnym, śniadym dobrze zbudowanym facetem - i myślałem, że może czegoś się nauczę od niego, a okazało się, że gadał takie głupoty, że normalny facet po sekundie zostałby za to odprawiony z kwitkiem To nie podsluchùj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: albo do rolnikow sie zglaszac w telewizji Niektóre są grube i takie se ale nie wszystkie. Ogladam to wiem tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach