butloszczoch666 2 Napisano 2 godziny temu a tak 9 piwo koncze i jeszcze 2 mi zostaly. zaraz film ogladac ide i 2 piwa sobie na film zostawie. wczoraj po wzieciu 1 mg xana wypilem chyba 5 czy 6 piw? i faza byla ze malo co pamietam, wiem tylko ze libed mnie wyzywal wczoraj niewybrednie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 2 godziny temu libed pisze ze jestem menelem, ale ja sie z tym nie zgodze, bo menel charakteryzuje sie tym ze pije i nie pracuje tylko zebra. a ja pije za swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Gdzie to się mieści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Też chcę jeździć tirami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Też chcę jeździć tirami a ladna jestes ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, butloszczoch666 napisał: a ladna jestes ? A co to ma do jeżdżenia seksisto wstretny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Gdzie to się mieści szczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: A co to ma do jeżdżenia seksisto wstretny jak ladna to bys ze mna mogla jezdzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, butloszczoch666 napisał: jak ladna to bys ze mna mogla jezdzic Chce sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 2 godziny temu nieraz widzialem chlopak i dziewczyna mloda razem jezdza xD on za nia pewnie na rampy podjezdza i ruuhaja sie na palzach xDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: Chce sama sama sie nie nauczys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Wszystko umiem sama zrobić w dùpe mje pocaluj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach