Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Mewa again

Wyjeżdżałem sobie dziś rano "w Polskę" (jak to często bywa w poniedziałek...

Polecane posty

... i powiem Wam moi drodzy, że po tym jak przejechanie z Gdyni do bramek na A1 pod Rusocinem zajęło mi dwie godziny (!!!!), pomyślałem o jełopach odpowiedzialnych za ten drogowy bajzel (matoły z "Gdaki", które podpisały kontrakt z Kobylarnią) i stanął mi tak jakoś przed oczami pomysł Pravola na traktowanie kobiet (pamiętacie: ten z prętem, komórką i kiszonką). I jak wyobraziłem ich sobie trzymanych w komórce, okładanych soczyście prętem i karmionych jedynie kiszoną kapustą, to mi się tak błogo na sercu zrobiło 🤩

9 minut temu, Mewa again napisał:

... i powiem Wam moi drodzy, że po tym jak przejechanie z Gdyni do bramek na A1 pod Rusocinem zajęło mi dwie godziny (!!!!), pomyślałem o jełopach odpowiedzialnych za ten drogowy bajzel (matoły z "Gdaki", które podpisały kontrakt z Kobylarnią) i stanął mi tak jakoś przed oczami pomysł Pravola na traktowanie kobiet (pamiętacie: ten z prętem, komórką i kiszonką). I jak wyobraziłem ich sobie trzymanych w komórce, okładanych soczyście prętem i karmionych jedynie kiszoną kapustą, to mi się tak błogo na sercu zrobiło 🤩

Do Gliwic jechałeś

18 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Dlaczego poszedłeś na randkę z prostytutką z roksy i analfabetką jednocześnie?

Taka sama z niej "analfabetka" jak z Dumbo czy krejzi swego czasu... Zacznijcie rozróżniać nieskładne, chaotyczne pisanie od faktycznego analfabetyzmu typu Ogór czy Odleżyna. 😉 

23 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Dlaczego poszedłeś na randkę z prostytutką z roksy i analfabetką jednocześnie?

No pobzykać se chciał chłopina wielkie mi halo xD

• Haha 1

8 minut temu, Dumboliev napisał:

Taka sama z niej "analfabetka" jak z Dumbo czy krejzi swego czasu... Zacznijcie rozróżniać nieskładne, chaotyczne pisanie od faktycznego analfabetyzmu typu Ogór czy Odleżyna. 😉 

Doskonale wiem czym jest realny analfabetyzm. Co nie zmienia faktu że tu będę używać słów jakich chce.

Małostkowi wy...Ważne że Ana miała same piątki z geometrii i linii równoleglych a z francuza nawet szóstkę a nie tam jakiś polski :classic_tongue:

3 minuty temu, Wielki buu napisał:

Małostkowi wy...Ważne że Ana miała same piątki z geometrii i linii równoleglych a z francuza nawet szóstkę a nie tam jakiś polski :classic_tongue:

A ty masz figę z makiem, pokaźną tusze i odpychający charakter. Więc tylko ręka cię ratuje lub zakup piusi z Chin 😁

1 godzinę temu, Mewa again napisał:

Kiszonka to pasza dla bydła która powstaje przez fermentacje roślin.

2 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Haha on myślał że kapusta xD

7 minut temu, xDxDxDxD napisał:

4 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Będzie udawał miłosiernego w swym sadyzmie 😉

5 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

XD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się