caryca rzeczywistości tak 84 Napisano 3 godziny temu Szkoda, że nie ma cytowania. Na głębokie rezerwy w razie armagedonu? Sukcesu nie wróżę. W tutejszej djupie już jesteśmy za wygodnie urządzeni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 99 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Szkoda, że nie ma cytowania. Na głębokie rezerwy w razie armagedonu? Sukcesu nie wróżę. W tutejszej djupie już jesteśmy za wygodnie urządzeni. Na nerwicy i nastroiku nudzimy się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 156 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Szkoda, że nie ma cytowania. Na głębokie rezerwy w razie armagedonu? Sukcesu nie wróżę. W tutejszej djupie już jesteśmy za wygodnie urządzeni. Rano znalazłam. Jak coś... to zadymę tam można kiedyś zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 84 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Baba napisał: Rano znalazłam. Jak coś... to zadymę tam można kiedyś zrobić Masz dobrą wyszukiwarkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 156 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Masz dobrą wyszukiwarkę Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 84 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Baba napisał: Dlaczego? Żeby się dokopać do tej strony. Kiedy byłam dzieckiem wyszukiwarka naprawdę wyszukiwała. Były tysiące stron z wynikami. Teraz ci wypluje kilka opłaconych. Chyba czas zmienić google na coś innego. Ale jest coś lepszego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 156 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Żeby się dokopać do tej strony. Kiedy byłam dzieckiem wyszukiwarka naprawdę wyszukiwała. Były tysiące stron z wynikami. Teraz ci wypluje kilka opłaconych. Chyba czas zmienić google na coś innego. Ale jest coś lepszego? Wszystko zależy od tego, jaką frazę wpiszesz w wyszukiwarkę. Ja napisałam tak: Forum dyskusyjne gdzie mogę pisać co chcę i z nikim nie będę się kłócić. Sruuuuuuu. Wyskoczyły mi dwa nieaktywne od 10 lat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 84 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Baba napisał: Wszystko zależy od tego, jaką frazę wpiszesz w wyszukiwarkę. Ja napisałam tak: Forum dyskusyjne gdzie mogę pisać co chcę i z nikim nie będę się kłócić. Sruuuuuuu. Wyskoczyły mi dwa nieaktywne od 10 lat To chyba zasługa wprowadzenia chata do wyszukiwarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 156 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: To chyba zasługa wprowadzenia chata do wyszukiwarki Nie wiem. Wyskoczyło mi kilka, ale na pierwszy rzut zdrowym okiem nie spodobały mi się. Nie miałam czasu poczytać więcej. Byłam dzisiaj po nowe brele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 1 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Baba napisał: Nie wiem. Wyskoczyło mi kilka, ale na pierwszy rzut zdrowym okiem nie spodobały mi się. Nie miałam czasu poczytać więcej. Byłam dzisiaj po nowe brele. Binokle znaczy się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 156 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pearl napisał: Binokle znaczy się? Perła? Nowa gwiazda na forum? Przyznaj się kim jesteś, dopiero wtedy potwierdzę, że to okulary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Baba napisał: Perła? Nowa gwiazda na forum? Przyznaj się kim jesteś, dopiero wtedy potwierdzę, że to okulary Bryle... Zgaduj Edytowano 2 godziny temu przez Pearl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 156 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pearl napisał: Bryle... Przestań mi mydlić oczy i bez tego źle widzę. Kim jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Któraś bana dostala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Przestań mi mydlić oczy i bez tego źle widzę. Kim jesteś? Userką taką jak Ty. Pstrokrotko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 156 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: Któraś bana dostala Konto założone w grudniu 2024r. Pewno było takie awaryjne na ploty i nudesy. Tyż takie mom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 156 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pearl napisał: Userką taką jak Ty. Pstrokrotko Niemożliwe. Gwiazda może być tylko jedna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Konto założone w grudniu 2024r. Pewno było takie awaryjne na ploty i nudesy. Tyż takie mom Nudesy, a co to takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 156 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pearl napisał: Nudesy, a co to takiego? Ciacho z kremem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Niemożliwe. Gwiazda może być tylko jedna I jedyna w swoim rodzaju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 1 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Ciacho z kremem Rurka z bitą śmietaną ubijaną na sztywno. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 156 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pearl napisał: Rurka z bitą śmietaną ubijaną na sztywno. Seven! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Seven! Lubię Seven Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 156 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pearl napisał: Lubię Seven Nie trafiłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Pewnie Iskra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 156 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Pewnie Iskra Poczekamy na Libeda. On nam koleżankę namierzy, roszyfruje i po paznokciach zdiagnozuje. Nie będzie nas nikt w bambuko robił. Drugi strzał: Gretta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu Jakiś stary babofon z ero toc wiadomo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 84 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Pearl napisał: Userką taką jak Ty. Pstrokrotko Perła czyli Małgorzata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu Dobranoc pięknym emerytkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 156 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Jakiś stary babofon z ero toc wiadomo Nie znam działu ero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach