Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
libed from kafeteria

Z cyklu mój kraj taki piękny

Polecane posty

Cytat

Rzeczniczka Komendy Powiatowej Policji w Płońsku nadkom. Kinga Drężek-Zmysłowska poinformowała w piątek, że 13 września funkcjonariusze zostali wezwani do jednej z miejscowości w gminie Raciąż po zawiadomieniu właścicielki amstafa, że wybiegł on z jej posesji na ulicę i został kilkakrotnie uderzony siekierą przez mężczyznę, któremu towarzyszyły dwa inne psy.

67-latek jechał rowerem, a gdy amstaff podbiegł do niego, wszystkie trzy psy zaczęły się atakować. Wtedy też mężczyzna zaczął uderzać siekierą amstaffa, jak podkreśliła nadkom. Drężek-Zmysłowska, nie reagując na krzyki i prośby kobiety. Do rannego amstaffa kobieta wezwała weterynarza. Lekarz stwierdził, że pies doznał na tyle poważnych obrażeń, że należy go uśpić

67-latek został zatrzymany przez policję pod zarzutem znęcania się nad zwierzęciem ze szczególnym okrucieństwem. Grozi mu za to do pięciu lat więzienia.

to już kuriozum baba nie dośc że nie zabezpieczyła posesji i to wielokrotnie bo ten chłop dlatego jeżdził z siekierą że juz wcześniej ten pies wybiegał to jeszcze chłopa chcą skazać. 

1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Jak ja nienawidzę tych durnych psiarzy. Najbardziej tych, którzy hodują rasy niebezpieczne.

ja lubie psiarzy ale co trzeba miec w glowie zeby takiego psa puszczac samopas

chlop tylko bronil swoje psy i dobrze zrobil mogl tej babie to zrobic ale wtedy pewnie by dostal dozywocie

Z tą siekierą uszykowaną na tego amstafa latającego luzem brzmi dość... makabrycznie. Wystarczyłoby gazem pieprzowym po ślepiach i zaraz by się uspokoił, szczególnie, że psowate mają niezwykle czuły zmysł powonienia... no ale to już niech nasze kochane "niezawisłe sądy" osądzają sytuację...

W każdym razie ja bym jak już miał coś szykować na niebezpiecznego psa, zakładając, że powiadamianie służb nic nie dało, to raczej nie siekierę 😉

1 minutę temu, RC Plus napisał:

Z tą siekierą uszykowaną na tego amstafa latającego luzem brzmi dość... makabrycznie. Wystarczyłoby gazem pieprzowym po ślepiach i zaraz by się uspokoił, szczególnie, że psowate mają niezwykle czuły zmysł powonienia... no ale to już niech nasze kochane "niezawisłe sądy" osądzają sytuację...

W każdym razie ja bym jak już miał coś szykować na niebezpiecznego psa, zakładając, że powiadamianie służb nic nie dało, to raczej nie siekierę 😉

to tez karalne jakby mu prysnal gazem poza tym wtedy uszkodzilby tez swoje psy 

no nie brak mu odwagi to nie tak prosto poradzic sobie siekiera z amstafem ktory sie gryzie z innymi psami juz chyba prosciej go dusic jak ma obroze niz walic siekiera

Edytowano przez libed from kafeteria

A co do tej kultury hodowania psów agresywnych, to w pełni się zgadzam... było już sporo incydentów w samej Polsce tylko z amstafami i pitbulami zagryzającymi inne psy...  powinno istnieć specjalne zezwolenie by móc hodować akurat takie problematyczne rasy.

mnie dziwi co ta baba maw  glowie skoro jeszcze dzwoni na policje. chlop sie zalil na psa, odgrazal ze bedzie jezdzil z siekiera dotrzymal slowa a ona nadal nie wyciagnela zadnych wnioskow i zalamana ze pies martwy i szuka winy w innych

• Like 1

A co do tej kultury hodowania psów agresywnych, to w pełni się zgadzam... było już sporo incydentów w samej Polsce tylko z amstafami i pitbulami zagryzającymi inne psy...  powinno istnieć specjalne zezwolenie by móc hodować akurat takie problematyczne rasy.

jest zezwolenie idziesz i ci daja poza tym to bez sensu system bo na pitubula musisz miec  a na amstafa juz nie mimo ze to praktycznie ten sam piec albo odwrotnie. 

moj znajomy ma i trzyma go w klatce w nocy 😄 te psy maja tak twarda glowe ze nie wiem jak ten gosc dal rade ta siekiera jak sie ze mna bawil i mine z rozpedu szturchnal tym lbem w miesien to mnie dwa dni bolal 😄

2 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

to tez karalne jakby mu prysnal gazem poza tym wtedy uszkodzilby tez swoje psy 

no nie brak mu odwagi to nie tak prosto poradzic sobie siekiera z amstafem ktory sie gryzie z innymi psami juz chyba prosciej go dusic jak ma obroze niz walic siekiera

Na pewno prościej było by nożem w okolice szyi dźgać dziada niż siekierą walić, bo siekierą w takim ferworze psiej walki, też można przypadkiem swojego psiaka rąbnąć. 

Na pewno prościej było by nożem w okolice szyi dźgać dziada niż siekierą walić, bo siekierą w takim ferworze psiej walki, też można przypadkiem swojego psiaka rąbnąć. 

najskuteczniej jest dusic z tylu noz ci nic nie da bo sie musisz schylic zlapie cie za reke albo szyje i tak sie skonczy twoja zabawa

one maja tak twarde lby ze naprawde podziwiam typa musial go mocno walnac polowa tego psa to ten wielki leb albo ten mojego znajomego taki jakis nieproporcjonalny ze ten leb ma taki wielki i dlugi

• Haha 1

Piątek trzynastego i gość z siekierą jedzie na rowerze. To sie nie mogło dibrze skończyć.

Nie wiem jak on te psy obezwładnia poprzez duszenie , czy znowu się filmów naoglądał i myśli że tak wyglądają realia. 😁

Myślałam, że Libed opisze sytuacji policjantki, którą policjanci zastali schowaną pod kołdrą w trakcie domowej interwencji. Udostępniała poufne informacje, informowała innych o przebiegu śledztwa i za to jest zawieszona i ma postępowanie karne 🫢

A wczoraj do mnie wpadly dwie dziewczyny poglaskac koty, a dzisiaj pod drzwiami 3 dziewczyny stoja, bo chca z kotami sie pobawic, i dzwonia i pukaja, a ja sie schowalem, zaslonilem rolety i udaje, ze mnie nie ma ja prdl ;(( olalem je

Tera mam depresje i czuje sie jak goowno

,.

Jeszcze mi przez okno zagladaly, czy ktos tu jest, bo jedna gadala, ze telewizor wylaczony.

Masakra, a ja sie musze chowac i jak dziwak nie otwieram i nara.

5 godzin temu, Onaaaa napisał:

Piątek trzynastego i gość z siekierą jedzie na rowerze. To sie nie mogło dibrze skończyć.

tez jak bandzior wierzysz w magiczne daty 😄 ?

2 godziny temu, Get Out napisał:

Nie wiem jak on te psy obezwładnia poprzez duszenie , czy znowu się filmów naoglądał i myśli że tak wyglądają realia. 😁

nie napisalem ze obezwladniam tylko prosciej, normalnie z tylu lapiesz za obroze ciagniesz do gory i sie dusi jak go przytrzymasz nogami i puszcza jhak cie nastepnym razem pogryzie pies przywieziony w srodku nocy przez chlopakow to rpzetestuj 😄

1 godzinę temu, tymczasowablokada napisał:

Myślałam, że Libed opisze sytuacji policjantki, którą policjanci zastali schowaną pod kołdrą w trakcie domowej interwencji. Udostępniała poufne informacje, informowała innych o przebiegu śledztwa i za to jest zawieszona i ma postępowanie karne 🫢

a co to za wydarzenier ? policjanci/ policjantki i dresiarze/kibole to ci sami ludzie kto inny idzie do policji czy wojska ? no wlasnie. w ogole mnie to nie dziwi

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

nie napisalem ze obezwladniam tylko prosciej, normalnie z tylu lapiesz za obroze ciagniesz do gory i sie dusi jak go przytrzymasz nogami i puszcza jhak cie nastepnym razem pogryzie pies przywieziony w srodku nocy przez chlopakow to rpzetestuj 😄

Czyli jesteś teoretykiem który gdzieś coś słyszał i co jak pies nie będzie miał obroży za jaja go złapiesz. 😁

8 minut temu, Get Out napisał:

Czyli jesteś teoretykiem który gdzieś coś słyszał i co jak pies nie będzie miał obroży za jaja go złapiesz. 😁

tak jestem teoretykiem mialem dwa psy ale nie dusilem ich bo nie pozyskuje psów jak ty ze znajomymi napisalem tylko ze logicznie to tak powinno byc lepiej niz siekiera

a zebys wiedzial ze jak kopniesz amstafa w jaja to tez dziala 😄 to akurat przypadkiem mi sie zdarzylo 😄

9 minut temu, libed from kafeteria napisał:

tak jestem teoretykiem mialem dwa psy ale nie dusilem ich bo nie pozyskuje psów jak ty ze znajomymi napisalem tylko ze logicznie to tak powinno byc lepiej niz siekiera

a zebys wiedzial ze jak kopniesz amstafa w jaja to tez dziala 😄 to akurat przypadkiem mi sie zdarzylo 😄

Co to za logika chwytać i próbować dusić obcego psa w dodatku dużego i z ras bojowych . 😁Nie masz szans gołymi rękami w walce z psem żadnych , bo cię pogryzie idiоto a nawet zagryzie atakując miękkie tkanki typu twarz, szyja. 😁 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Co to za logika chwytać i próbować dusić obcego psa w dodatku dużego i z ras bojowych . 😁Nie masz szans gołymi rękami w walce z psem żadnych , bo cię pogryzie idiоto a nawet zagryzie atakując miękkie tkanki typu twarz, szyja. 😁 

tak tak pies ktory ma 20cm wysokosci ci twarz bedzie atakowal 😄

jak zaatakowal psy chlopu na rowerze to najprosciej bylo go dusic nadal podtrzymuje ale siekiera tez dobry pomysl 😄

Tak jak z granatnika strzelałeś w Afryce rzekomo do chat muźinów tak pewnie kopałeś w jaja amstaffa mitomanie 😀

3 minuty temu, Get Out napisał:

Tak jak z granatnika strzelałeś w Afryce rzekomo do chat muźinów tak pewnie kopałeś w jaja amstaffa mitomanie 😀

nie strzelalem tylko pisalem ze mozna

nie w afryce a azji

nie do chatki murzynow a do baraku 

juz ci raz dawalem link do youtuba skoro nie wierzysz ze takie rzeczy sa mozliwe

tak tak pies ktory ma 20cm wysokosci ci twarz bedzie atakowal 😄

jak zaatakowal psy chlopu na rowerze to najprosciej bylo go dusic nadal podtrzymuje ale siekiera tez dobry pomysl 😄

Amstaff ma więcej niż 20 cm wysokości i zobacz sobie kiedyś na żywo , bo ty pewnie w necie oglądasz foty i myślisz że są małe. 😁

Przed chwilą, Get Out napisał:

Amstaff ma więcej niż 20 cm wysokości i zobacz sobie kiedyś na żywo , bo ty pewnie w necie oglądasz foty i myślisz że są małe. 😁

juz ci pisalem ze sie bawie czasami bo znajomy ma no niech bedzie ze ma 30cm co za roznica nadal to nie malpa i nie wyskoczy na 1,7 metra

tobie sie wydaje ze tylko twoi koledzy jakiegos psa maja a przeciez kazdy de.bil sobie moze takiego kupic bo zwykle dekle takie psy maja. po uj miec psa ktorego trzeba prowadzac do psiego przedszkola zeby sie pozniej nie rzucal na kazdego psa i w nocy zamykac w klatce bo w domu dzieci sa zeby mu nie odawalilo i zeby nie gryzl wszystkiego

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

nie strzelalem tylko pisalem ze mozna

nie w afryce a azji

nie do chatki murzynow a do baraku 

juz ci raz dawalem link do youtuba skoro nie wierzysz ze takie rzeczy sa mozliwe

Czyli na jutybie widziałeś filmik i wkręciłeś sobie że tam byłeś, a posty za ciebie to twój brat bliźniak pisał na forum kafeteria.😁

juz ci pisalem ze sie bawie czasami bo znajomy ma no niech bedzie ze ma 30cm co za roznica nadal to nie malpa i nie wyskoczy na 1,7 metra

tobie sie wydaje ze tylko twoi koledzy jakiegos psa maja a przeciez kazdy de.bil sobie moze takiego kupic bo zwykle dekle takie psy maja. po uj miec psa ktorego trzeba prowadzac do psiego przedszkola zeby sie pozniej nie rzucal na kazdego psa i w nocy zamykac w klatce bo w domu dzieci sa zeby mu nie odawalilo i zeby nie gryzl wszystkiego

To mówisz że twój znajomy jest dеbilem bo kupił amstaffa z którym tylko kłopoty , a ty się bawisz z tym psem. 😁No jak cię zna to cię nie gryzie proste. 

35 minut temu, libed from kafeteria napisał:

W daty raczej nie wierzę ale pomyśl gość z siekierą na rowerze jedzie to już podejrzane i trzeba sie ewakulować 😆

4 minuty temu, Get Out napisał:

Czyli na jutybie widziałeś filmik i wkręciłeś sobie że tam byłeś, a posty za ciebie to twój brat bliźniak pisał na forum kafeteria.😁

nie jak pisales te bzdury ciagle to ci znalazlem na jutubie liczac ze nawet taki dekiel jak ty jak zobaczy to uwierzy ale przecenilem twoj rozum

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się