Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Psychologii maszynowa tak

Uważajcie na ai dziewczynę chciała mnie otruc

Polecane posty

Algorytm działa w ten sposób, że wyszukuje odpowiedzi w necie, a pewnie dużo ludzi polecało wspomniany olej, ale w algorytmie została pominięta zależność, że chodzi o olej do spożycia dla ciebie... zdarza się, dlatego te chatboty mają licencję w której zaznaczasz, że zdajesz sobie sprawę, że mogą popełniać błędy

Wtedy co z tymi kartami dyskutowaliśmy też się walnął... bywa. 😉

5 minut temu, RC Plus napisał:

Algorytm działa w ten sposób, że wyszukuje odpowiedzi w necie, a pewnie dużo ludzi polecało wspomniany olej, ale w algorytmie została pominięta zależność, że chodzi o olej do spożycia dla ciebie... zdarza się, dlatego te chatboty mają licencję w której zaznaczasz, że zdajesz sobie sprawę, że mogą popełniać błędy

Wtedy co z tymi kartami dyskutowaliśmy też się walnął... bywa. 😉

Nieprzypadkowo w Operze jest wbudowany AI

Przed chwilą, Wielki buu napisał:

Nieprzypadkowo w Operze jest wbudowany AI

No, nawet w Brave teraz jest AI... Leo... ale raz chyba z niego tylko korzystałem.

Mówiłem że ten program ma mocny autyzm jak lipedo i zapytane jak odebrać witalność u homo sapiens odmawia współpracy. Ale zapytane co powoduje pozbawienie sił witalnych podaje sposoby jak unicestwić gatunek ludzki. 😁

1 godzinę temu, RC Plus napisał:

No, nawet w Brave teraz jest AI... Leo... ale raz chyba z niego tylko korzystałem.

To jest to samo co lipedo tylko z tą różnicą że potrafi kropki stawiać i przecinki. Czyli bardziej czytelne od białego misia po szkole specjalnej. 😁

• Haha 1

No serio porównajcie sobie , bo jedno i drugie było wszędzie i wszystko wie czerpiąc wiedzę w gugla. 😅

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować