Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
butloszczoch666

cooorvva siedzialem na tej nerwicy i juz drugie konto zamkniete za wyrazanie wlasnego zdania

Polecane posty

jakie to sa pojeeeby kuuurwaaaaaahahahaaaa xD typ jest jakis co mnie atakowal cos o szczurach pisal a mnie zabanowali bo mu paleczke odbiklem lol xD

pousuwali posty, kuuurwa tyle pisania na marne,.

ale chooj w to, filipka juz tu nie ma widze? ta koorwa znikla ? jeebana?

no szkoda tej nerwicy bo laseczke fajna znalazlem i pisalem sobie z nia juz wparwie jej dick pick bym wyslal, opierala sie ale sadze ze to udawane bylo, jeszcze 2 dni mysle i by sama siue prosila . a te koorwy mnie zbanowalu, ale ja wroce tam  tylko tak ze mnie nie rozpoznaja.

Nie w ten sposób. Nie wchodzi się nikomu na łeb. Mądrale nie wiedzą co zrobić jak miły dla nich jesteś a chcą cię bic. 

Jak wojna będzie to może i dobrze ...za dużo schorowanych ludzi którzy nikogo nie obchodzą 

Ideały 😄 se wymyślili. Niech pokażą na co ich stać doktorzy Mengele...

1 minutę temu, butloszczoch666 napisał:

za duzo pokolen darmozjadow zyje, ja mam nadzieje ze nie dlacze do tego grona, gdybym mial guwniaka to nie chcial bym zeby wojna swiatowa byla w jego prime, nie z troski o niego bo nie planuje miec guwniaka lol xD jakbym mial to bym gwozdziem do drzwi przybil , tylko z troski o siebie, to ja chce byc tym pokoleniem ktore bedzie sie napieerdalac i zapisze sie na karach historiii

Ja mogę być test subject który zryje banie doktorowi Mengele choć jak mnie szybko ustrzeli to nici z tego 

3 minuty temu, butloszczoch666 napisał:

nie zryl bys mu bani na bank, to byl wybitny psychol. tylko bys sie rozczarowal i dostap depresji od pierwszego zdania ktore by ci powiedzial

Nie zaszkodzi spróbować... Lekarze to lepiej mordujom od takich jak ty, zobacz se doktor Shipman co zabił największą liczbę osób ze wszystkich seryjniakow podobno, fak

Przed chwilą, butloszczoch666 napisał:

cos ty za psychol pojeebany?

Twój stary 

Bym też ci mogła zapodac te morfinke jak ten doktor ale to nie ze złośliwości tylko instynkt przetrwania 

57 minut temu, butloszczoch666 napisał:

cos ty za psychol pojeebany?

To rudy obojniak z gruba doopa

Na nerwicy nawet wariatów gonią, bo nie są w stanie postawić diagnozy? Coś okropnego. Może Nastroik? 😁

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Na nerwicy nawet wariatów gonią, bo nie są w stanie postawić diagnozy? Coś okropnego. Może Nastroik? 😁

Madzia rozwódka 😎

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się