Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
apeluję

CENZURA GOOGLE

Polecane posty

Google przyznaje, że istniała cenzura za czasów Bidena. Obiecują odbanować tysiące kont cenzurowanych ze względów politycznych. Google zobowiązuje się zaoferować wszystkim twórcom, którzy zostali wcześniej usunięci z YouTube z powodu naruszeń związanych z polityką(chociażby COVID), możliwość powrotu na platformę. Google przyznało również następujące kwestie przed Komisją Sądowniczą Izby Reprezentantów: 1. Administracja Bidena wywierała presję na Google, aby cenzurowała Amerykanów i usuwała treści, które nie naruszały zasad YouTube. 2. Presja cenzorska ze strony administracji Bidena była "niedopuszczalna i niewłaściwa". 3. Publiczna debata nigdy nie powinna odbywać się kosztem polegania na "autorytetach". 4. Firma nigdy nie będzie korzystać z usług zewnętrznych "sprawdzaczy faktów".

Jest to pokłosie rocznego śledztwa i sprawy prowadzonej przez Izbę Reprezentantów. Popatrz pan... Szury miały rację? Niemożliwe.

Ja używam wyszukiwarki Bing. Ja nie wiem, czy ona jest lepsza pod kątem wolności słowa, ale ja lubię walczyć z monopolami.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować