Spaghetti .... 119 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Muza ... Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 6 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 119 Napisano 6 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 6 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 119 Napisano 5 godzin temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 5 godzin temu Oczy mnie pieką 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 119 Napisano 5 godzin temu Mam te same objawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Mam te same objawy Mi jeszcze łzawią do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 119 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Mi jeszcze łzawią do tego Więc Alter Ego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Więc Alter Ego Jak to sie stało że nigdy nie słyszałam tej piosenki jak Markowska tak lubie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 5 godzin temu Ta chyba lubie najbardziej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 119 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Jak to sie stało że nigdy nie słyszałam tej piosenki jak Markowska tak lubie? Nie wiem, widocznie błądziłaś w innych melodiach podobnie jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 119 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Ta chyba lubie najbardziej. Znam, ta też spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Znam, ta też spoko. Tak fajna. A tą Paweł lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 119 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Tak fajna. A tą Paweł lubisz? Spoko. Tak Magda, a Ty tą ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Spoko. Tak Magda, a Ty tą ? Lubie bardzo. Nie wiem dlaczego ale ta piosenka kolarzy mi sie z tą: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 119 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Lubie bardzo. Nie wiem dlaczego ale ta piosenka kolarzy mi sie z tą: Ja też. A mi z tą, więc lecimy Magi z tym tematem: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ja też. A mi z tą, więc lecimy Magi z tym tematem: Bardzo fajna. A ta ma klimat: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 119 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Bardzo fajna. A ta ma klimat: Spoko klimat. Można też pomilczeć: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Spoko klimat. Można też pomilczeć: Byłam w lato na koncercie Oskara. A mój ulubiony to był kiedyś Piasek i jakoś nigdy nie miałam okazji pójść a to moja ulubiona piosenka: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 119 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Byłam w lato na koncercie Oskara. A mój ulubiony to był kiedyś Piasek i jakoś nigdy nie miałam okazji pójść a to moja ulubiona piosenka: Akurat na jego konciercie nie byłem, ale ma talent. Piasek klasyczny i imie deszczu brzmi świetnie, więc zacząłem od tego dawno temu: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Akurat na jego konciercie nie byłem, ale ma talent. Piasek klasyczny i imie deszczu brzmi świetnie, więc zacząłem od tego dawno temu: Tańczyłeś na dyskotece przy tej piosence? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 3 godziny temu Tą lubie bardzo osiłku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 119 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Tańczyłeś na dyskotece przy tej piosence? W podstawówce i właśnie miałem wstawić tą co Ty niżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 119 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Tą lubie bardzo osiłku Więc powtórka smerfetko Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: W podstawówce i właśnie miałem wstawić tą co Ty niżej I Tańczyłeś przytulańca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 119 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: I Tańczyłeś przytulańca? Nie raz i dawa, aż motyle w brzuchu latały A Ty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nie raz i dawa, aż motyle w brzuchu latały A Ty ? Tak ja też. Był taki Krzyś i zawsze z nim a dyskoteki były co miesiąc i wtedy to byla prawdziwa miłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 3 godziny temu A na koniec dyskoteki: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 119 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak ja też. Był taki Krzyś i zawsze z nim a dyskoteki były co miesiąc i wtedy to byla prawdziwa miłość. Więc z Krzysiem się przytulałaś, ale w kimś innym się zakochałaś takie życie Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach