Minnie Moskowitz 11 Napisano 7 godzin temu Szepczą cicho o rozstaniu Jesienne róże mówią nam o pożegnaniu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 5 Napisano 7 godzin temu Była tak piosenkarka Gina. T 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 5 Napisano 7 godzin temu 23 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Szepczą cicho o rozstaniu Jesienne róże mówią nam o pożegnaniu Mieczysław Fogg Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 11 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Mieczysław Fogg Dobranoc Powiem, że 1 raz słyszę tą piosenkę, ale trzeba przyznać, że miała ładne nogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 7 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 7 godzin temu why do birds singing so gay? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 5 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Powiem, że 1 raz słyszę tą piosenkę, ale trzeba przyznać, że miała ładne nogi. Cała ładna. Trochę włosy za pierzaste. Taka moda też była. Na afro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 11 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Cała ładna. Trochę włosy za pierzaste. Taka moda też była. Na afro Lubię tą estetykę, jednak bardziej do mnie przemawiają stylizacje z lat 60/70. Włosy proste, mocny akcent oczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Lubię tą estetykę, jednak bardziej do mnie przemawiają stylizacje z lat 60/70. Włosy proste, mocny akcent oczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 6 godzin temu pamietasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 6 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 11 Napisano 6 godzin temu Pamiętam. Smutne, że popełniła sam0bojstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Pamiętam. Smutne, że popełniła sam0bojstwo. ojej, nie wiedzialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, die_toten_hosen napisał: ojej, nie wiedzialem To już wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: To już wiesz. smutne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: To już wiesz. jak zapamietalas moje imie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 11 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, die_toten_hosen napisał: jak zapamietalas moje imie ? Normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 11 Napisano 6 godzin temu Cindy Lauper - Time after time … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Normalnie Kochasz mnie jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 117 Napisano 5 godzin temu 36 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Cindy Lauper - Time after time … kocham to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach