Minnie Moskowitz 18 Napisano 5 godzin temu Przy weekendzie można. A poza tym raz na tydzień. Do kolacyjki. Śle pozdrowienia dla wszystkich życzliwych dusz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 170 Napisano 5 godzin temu Już poniedziałek i niedługo październik Ja mam ochotę na chipsy i herbatę malinową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 18 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Już poniedziałek i niedługo październik Ja mam ochotę na chipsy i herbatę malinową Hahaha jejku sory już poprawiam. Straciłam rachubę bo ostatnio tyle w głowie mi miesza, że tracę rozum. Smacznego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 170 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Hahaha jejku sory już poprawiam. Straciłam rachubę bo ostatnio tyle w głowie mi miesza, że tracę rozum. Smacznego! Bo czas szybko leci. Za 3 miesiące Święta Bożego Narodzenia i koniec roku Zimno u mnie, bo +6 stopni pokazuje na termometrze. Byłam na szybkich zakupach w Biedronce i spotkałam sąsiadkę, a jej piesek miał założony kubraczek Uroczy z rasy Jorków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 5 godzin temu A je se kawę wypije w wannie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 146 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: A je se kawę wypije w wannie. Z pianką mleczno-kosmetyczno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 18 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: A je se kawę wypije w wannie. Smacznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Z pianką mleczno-kosmetyczno. Bez kitu. Z masko z ryja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 18 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Bo czas szybko leci. Za 3 miesiące Święta Bożego Narodzenia i koniec roku Zimno u mnie, bo +6 stopni pokazuje na termometrze. Byłam na szybkich zakupach w Biedronce i spotkałam sąsiadkę, a jej piesek miał założony kubraczek Uroczy z rasy Jorków. Ja nawet nie wiem, bo termometru na tą chwilę nie posiadam, ale jeśli wierzyć ajfonowi, to jest aktualnie 8 stopni. Tak więc nie dziwię się, że piesek w kubraczku, aczkolwiek wydaje mi się, że one są niepotrzebne dla tych owłosionych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 8 Napisano 4 godziny temu 37 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Przy weekendzie można. A poza tym raz na tydzień. Do kolacyjki. Śle pozdrowienia dla wszystkich życzliwych dusz Jaki weekend ? Poniedziałek i od jutra różne zalatwienia są i praca Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 170 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: A je se kawę wypije w wannie. O tej porze kawa? Chyba bym nie zasnęła. Wołaj Leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: O tej porze kawa? Chyba bym nie zasnęła. Wołaj Leżaka Na mnie nie działa kofeina. To psychiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 170 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Ja nawet nie wiem, bo termometru na tą chwilę nie posiadam, ale jeśli wierzyć ajfonowi, to jest aktualnie 8 stopni. Tak więc nie dziwię się, że piesek w kubraczku, aczkolwiek wydaje mi się, że one są niepotrzebne dla tych owłosionych. Ubrała pieskowi kubrak i zaprosiła mnie jutro na kawę, bo mieszkamy na jednej ulicy, a dawno się nie widziałyśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 170 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Na mnie nie działa kofeina. To psychiczne. Ja pije jedną kawę dziennie i to z ekspresu. A parzoną piłam 16 lat temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ja pije jedną kawę dziennie i to z ekspresu. A parzoną piłam 16 lat temu Takiej jak ja nikt nie pije. No niewazne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 170 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Takiej jak ja nikt nie pije. No niewazne Jasne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach