Minnie Moskowitz 21 Napisano 2 godziny temu Wedel gruszkowa. Jedli wy? Ostatnio mi reklama gdzieś wyskoczyła, i mam na nią smaka. Wiem, że czekolady nadziewane to ponoć najgorszy scam dietetyczny, ale raz na jakiś czas można sobie pozwolić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 9 Napisano 2 godziny temu Nie takiej chyba nie jadłam ale nowością też jest, no nie wiem co to za smak dostałam jako prezent. Co to było? Niby dziwne, a smaczne ..hmmm.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 21 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Margherite napisał: Nie takiej chyba nie jadłam ale nowością też jest, no nie wiem co to za smak dostałam jako prezent. Co to było? Niby dziwne, a smaczne ..hmmm.. A to cóż za smak mógł być, do czego podobny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 9 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: A to cóż za smak mógł być, do czego podobny? Dowiem się to napisze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 62 Napisano 2 godziny temu Fu nie. Ale sŕaka. Coś słabo się kłócicie. Albo na nerwicy siedzo jelopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 21 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Fu nie. Ale sŕaka. Coś słabo się kłócicie. Albo na nerwicy siedzo jelopy Wszystko usuwają skrupulatnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 985 Napisano 1 godzinę temu Nie dobra ta gruszkowa. Najlepsza gorzka wiśniowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 62 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Wszystko usuwają skrupulatnie. Kiedy nie wejde to to samo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 21 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Kiedy nie wejde to to samo xD O złych porach wchodzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 62 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: O złych porach wchodzisz. No niestety. Nie będzie odbytowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 149 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: No niestety. Nie będzie odbytowania. Byt albo odbyt. Oto jest pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 173 Napisano 1 godzinę temu 40 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: No niestety. Nie będzie odbytowania. A co będzie? Szczytowanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 62 Napisano 53 minuty temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: A co będzie? Szczytowanie? Nie mam ochoty. Będzie jedzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 62 Napisano 45 minut temu Haha doda jaka żałosna xD już tylko wypinanie sràki pozostało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 3 Napisano 43 minuty temu pomyslalby kto ze stara i doopa coraz bardziej obwisla to chociaz daloby sie muzyki posluchac babofonskiego milfa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 5 Napisano 41 minut temu Macie te zdj? Nie moge znalesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 3 Napisano 40 minut temu Wstawione przez Dodę wideo okazało się zarazem prezentem z okazji przypadającego dziś Dnia Chłopaka. Lekko uszczypliwie życzyła wszystkim chłopcom, "aby w końcu stali się mężczyznami". Uhu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 3 Napisano 39 minut temu 2 minuty temu, die_toten_hosen napisał: Macie te zdj? Nie moge znalesc Hhttps://www.pudelek.pl/doda-publikuje-umorusane-magnezja-posladki-zachwalajac-swe-ksztalty-wystarczy-dbanie-o-siebie-i-ruch-co-drugi-dzien-7205823618710272a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 5 Napisano 33 minuty temu Jak na 41 to ma figure, ale zessranie selkie w komentarzach na pudelku lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 3 Napisano 30 minut temu 2 minuty temu, die_toten_hosen napisał: Jak na 41 to ma figure, ale zessranie selkie w komentarzach na pudelku lol mie sie nie podoba a tez sie znam na urodzie babofonskiej. Niby ładna ale mało kobieca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 62 Napisano 25 minut temu Boze co za historia w uwadze masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach