wiwi789 1 Napisano 30 Wrzesień Początki praca niełatwe pomyłki mam zaagażowanie do praca jak powiedzieć że zależy nam tylko na pracowaniu efektach pracy jak prowadzić rozmowa kiedy otrzymuje tzw riposta na moje pytania, smutne odpowiedzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 195 Napisano 30 Wrzesień 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Cześć grazyna. Jak tam życie z pjoter ogór się układa tak Właśnie tak czytam i wtf? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 420 Napisano piątek o 20:25 Dnia 30.09.2025 o 20:27, wiwi789 napisał: Początki praca niełatwe pomyłki mam zaagażowanie do praca jak powiedzieć że zależy nam tylko na pracowaniu efektach pracy jak prowadzić rozmowa kiedy otrzymuje tzw riposta na moje pytania, smutne odpowiedzi ? doswiadczenie i dyscyplina...riposty i rozmowy spoleczne to umiejętnosc, nikt sie z tym nie rodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano piątek o 21:30 znalezc se robote gdzie nie trzeba byc super ogarnietym towarzysko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach