Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu Bujaj się modku. A ty makaron przepraszaj na kolanach. Za uwłaczanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu Zegnaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu Frytki chcesz do tego ? Wypad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Frytki chcesz do tego ? Wypad. Jesteś obrzydliwy w traktowaniu innych. Do obory przemarsz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Jesteś obrzydliwy w traktowaniu innych. Do obory przemarsz! Ty jeszcze grosza i nie cytuj mnie bo kur.wa nie chcę Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Ty jeszcze grosza i nie cytuj mnie bo kur.wa nie chcę To nie koncert życzeń lumpie osrany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: To nie koncert życzeń lumpie osrany. Zejdż mi z oczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu Przecież Ty ślepy jesteś. Laske se bialom dodaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Zejdż mi z oczu Póki co twoja marna osoba widnieje w mym wątku więc ja tu rozdaje karty. Odpadzie niedegradowalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Póki co twoja marna osoba widnieje w mym wątku więc ja tu rozdaje karty. Odpadzie niedegradowalny. Potrafisz być złośliwa na maksa. Przypadek ku.rwa drastyczny dla mnie Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu Coś ogona się pozbyć nie mogę… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach