BabkaBożaBu 5 Napisano 3 godziny temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 113 Napisano 3 godziny temu Znowu masz bana? Za co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 5 Napisano 3 godziny temu Ciągle sprzątam i jest brudno boze nie wytrzymam tego. Tak ma moje życie wyglądać już na zawsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 5 Napisano 3 godziny temu W moim stałym śnie zmienił się pewien motyw. Po latach. To znaczy ze cos mi się w podświadomości klepka otworzyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 190 Napisano 1 godzinę temu Jeju. Co to za napisy na Twoim awatarze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 5 Napisano 1 godzinę temu Sztuka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 190 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, BabkaBożaBu napisał: Sztuka Ostatnio na jakimś wiadukcie kolejowym widziałam napis "Życie to teatr" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ostatnio na jakimś wiadukcie kolejowym widziałam napis "Życie to teatr" Odpisałam pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 190 Napisano 11 minut temu 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Odpisałam pw Ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 5 Napisano 7 minut temu Ja nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 190 Napisano 4 minuty temu 2 minuty temu, BabkaBożaBu napisał: Ja nie Zazdroszcze jej tego jeziora i zachodu słońca. Uwielbiam odbicia w wodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 165 Napisano 3 minuty temu Jak się kogoś nie poinformuje publicznie o odpisaniu, to adresat może nie zauważyć Ach tak, przyspieszony weekend i pomroczność jasna. Zazdrościmy wam tej zażyłości na priv, my jednostki wyautowane społecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 190 Napisano 2 minuty temu (edytowany) 6 minut temu, BabkaBożaBu napisał: Ja nie Co to za awatar? Jak daleko do Halloween? Boję się Ciebie. Edytowano przed chwilą przez 250GodzinTak Zmęczenie materiału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 5 Napisano 2 minuty temu Najlepsza kontemplacja jest w samotności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 5 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Co to za awatar? Ja daleko do Halloween? Boję się Ciebie. To moje selfi. Nie czepiaj się. Jest jak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach