Nowe konto tutaj tak 7 Napisano 6 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 7 Napisano 6 godzin temu Jakoś mnie wszystko nudne jabko więcej frajdy niż cípa na ekranie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 5 godzin temu Chwalisz się ile heblowales sztuczna pusie. To nie wzbudza podziwu, tylko żałość. Jeszcze tego nie pojąłeś? Jesteś imitacją faceta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 7 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Be quiet! napisał: Chwalisz się ile heblowales sztuczna pusie. To nie wzbudza podziwu, tylko żałość. Jeszcze tego nie pojąłeś? Jesteś imitacją faceta. Cały czas w formie mimo niskiego zainteresowana cípami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Nowe konto tutaj tak napisał: Cały czas w formie mimo niskiego zainteresowana cípami Ty nie jesteś w formie intelektualnej, ani tym bardziej w fizycznej. 37 letni prawiczek 13. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 7 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Be quiet! napisał: Ty nie jesteś w formie intelektualnej, ani tym bardziej w fizycznej. 37 letni prawiczek 13. 17,2 ale nie jest mi przykro że masz 11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 114 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Nowe konto tutaj tak napisał: 17,2 ale nie jest mi przykro że masz 11 Skąd wiesz? Mierzyłeś mu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach