Minnie Moskowitz 51 Napisano 2 godziny temu By to tak przemijało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja nigdy 1 Napisano 2 godziny temu pite było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ja nigdy napisał: pite było? Piję herbatę czarna z cytryną odwal się młokosie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja nigdy 1 Napisano 2 godziny temu chyba z wódką cytrynową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ja nigdy napisał: chyba z wódką cytrynową A może czystą? A zresztą przepadnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 2 godziny temu Chyba zjem sobie pàczka….a tak zgrzeszę .. na noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja nigdy 1 Napisano 2 godziny temu gastro po wudzie się załączyło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ja nigdy napisał: gastro po wudzie się załączyło? Wypad tirowiec ostatni raz powtarzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 2 godziny temu Teraz jestem Jimmym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja nigdy 1 Napisano 2 godziny temu nikt już kaleko nie chce z tobą pisać całe zycie tu na forum spędzasz gadzino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ja nigdy napisał: nikt już kaleko nie chce z tobą pisać całe zycie tu na forum spędzasz gadzino Więc wypad… uściski. Bo nie nienawiść miłością zwyciężaj. Mam cię w garści. Na co czekasz. Do widzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja nigdy 1 Napisano 2 godziny temu co ty pierrdolisz stara pijaczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 2 godziny temu Stara to jest twoja mentalność. Żegnam złe emocje, żegnam ciebie. Myślę, że istota jest w czymś innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 2 godziny temu Streets of Philadelphia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mroczne widmo 6 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, ja nigdy napisał: co ty pierrdolisz stara pijaczko piwosz pokaż tego swojego peżocika :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, mroczne widmo napisał: piwosz pokaż tego swojego peżocika :D On ma jakiegoś Szrota kilkunastoletniego jak nie 20+ a ja mam Hyundai Elantra z 2016 Edytowano 1 godzinę temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja nigdy 1 Napisano 1 godzinę temu jeździsz jak jesteś taka napruta jak teraz też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ja nigdy napisał: jeździsz jak jesteś taka napruta jak teraz też? Jestem w ciul trzeźwa panie policjanciku, jaskółkę zrobić czy chuchnąć? Menelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piroman 0 Napisano 1 godzinę temu Dumbo jesteś jeszcze tutaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Piroman napisał: Dumbo jesteś jeszcze tutaj? Wszyscy poszli i ty też wypad bo nie życzę sobie twojej obecności tutaj do obory paszoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja nigdy 1 Napisano 1 godzinę temu będzie cię judro baniak napierrdalał zobaczysz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piroman 0 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Wszyscy poszli i ty też wypad bo nie życzę sobie twojej obecności tutaj do obory paszoł nara pijaczyno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Piroman napisał: nara pijaczyno Zważ na słowa dobrze ci radzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach