BapkaBoża 33 Napisano 3 godziny temu Jest bardzo przeciętny. A Pitt mje się nie podoba w ogole. Twarz u chlopa ma małe znaczenie. No chyba że już jest brzydki totalnie jak owsik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: e już jest brzydki totalnie jak owsik ty uwazaj co mowisz o roguckim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 243 Napisano 3 godziny temu Też nie jest w moim typie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 3 godziny temu Pisałam już, że do Newmana się nie umywa. Ostatnio zaczęłam też doceniać urodę młodego Clinta…wysoki, do nieba… i w świetnej formie, mimo 95 lat wciąż jest aktywny zawodowo. Niesamowite jak dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 33 Napisano 3 godziny temu Geriatria mnie nie interesuje w tym kontekscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inceloza 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Pisałam już, że do Newmana się nie umywa. Ostatnio zaczęłam też doceniać urodę młodego Clinta…wysoki, do nieba… i w świetnej formie, mimo 95 lat wciąż jest aktywny zawodowo. Niesamowite jak dla mnie. Clint eastwood swietna rola w filmie brudny pazur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 53 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, inceloza napisał: Clint eastwood swietna rola w filmie brudny pazur To powinno byc motto kafeterian. ostatnio jako 3-ci do kolekcji brudnych pazurów z Kafe dopisał sie piwosz chwalący sie swoim peżo. nie wiem jak facet mający tak krotkie paznokcie może je mieć dodatkowo brudne, przecież tego nie trzeba jakos specjalnie czyścić wystarczy sie wykąpać. Ile wy sie nie myjecie po 2 tygodnie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 33 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: To powinno byc motto kafeterian. ostatnio jako 3-ci do kolekcji brudnych pazurów z Kafe dopisał sie piwosz chwalący sie swoim peżo. nie wiem jak facet mający tak krotkie paznokcie może je mieć dodatkowo brudne, przecież tego nie trzeba jakos specjalnie czyścić wystarczy sie wykąpać. Ile wy sie nie myjecie po 2 tygodnie? Może jest mechanikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 243 Napisano 3 godziny temu Cameron Porras. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 17 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Pisałam już, że do Newmana się nie umywa. Ostatnio zaczęłam też doceniać urodę młodego Clinta…wysoki, do nieba… i w świetnej formie, mimo 95 lat wciąż jest aktywny zawodowo. Niesamowite jak dla mnie. brzydcu w uj wg mnie brad pitt jest przystojny jakbym byl gejem to by mi sie takei chlopy podobaly albo richard gere jakby nie mial takiej wielkiej glowy konia albo tom cruse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 243 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Może jest mechanikiem Piwosz? W kiblach robi od lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 33 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Cameron Porras. Zbyt ładny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 33 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Piwosz? W kiblach robi od lat. A ja wiem który to piwosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 53 Napisano 3 godziny temu Najprzystojniejszy jest ten w którym sie makaron zakochał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 243 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Zbyt ładny. No zbyt aż kolana się uginają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 17 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Cameron Porras. a to jakis niebinarny typ ? strasznie dziwny jakby napompowany jakimis botoxami przepaskludny typ jakbys z nim wyszla 11.11 w warszawie to dzikusy by go pewnie gonily sadzac ze to jakis z antyfy Edytowano 3 godziny temu przez konie na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 53 Napisano 3 godziny temu Bradley Cooper w kac Vegas jest przystojny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 33 Napisano 3 godziny temu Nie sondze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 33 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: No zbyt aż kolana się uginają. Dla mnie taki pedalski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 53 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: No zbyt aż kolana się uginają. Wyglada na geja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 33 Napisano 3 godziny temu W tureckich serialach jest dużo przystojnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 243 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: a to jakis niebinarny typ ? strasznie dziwny jakby napompowany jakimis botoxami Sam kuźwa jesteś niebinarny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz 9 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Piwosz? W kiblach robi od lat. To by tłumaczyło brudne pazury Wiem, wiem, ceramika sanitarna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 17 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Zbyt ładny. tobie tez on sie podoba ? jednak baby to maja dziwny gust zwlaszcza te wielkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inceloza 0 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: To powinno byc motto kafeterian. ostatnio jako 3-ci do kolekcji brudnych pazurów z Kafe dopisał sie piwosz chwalący sie swoim peżo. nie wiem jak facet mający tak krotkie paznokcie może je mieć dodatkowo brudne, przecież tego nie trzeba jakos specjalnie czyścić wystarczy sie wykąpać. Ile wy sie nie myjecie po 2 tygodnie? A ja figurke maluje fajni? https://ibb.co/8nFhhgtL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 33 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Sam kuźwa jesteś niebinarny. A to nie pedal? Z takich pedalskich piękności lepszy jest alfonso coelho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 243 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BapkaBoża napisał: Dla mnie taki pedalski 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Wyglada na geja Pragnę przypomnieć że tutaj okrzykneli mnie yaoistką. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 53 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Pragnę przypomnieć że tutaj okrzykneli mnie yaoistką. xD Cokolwiek to znaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 17 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: W tureckich serialach jest dużo przystojnych i w egipcie na plazy widac z elka ze macie podobny gust jak typowa polka w wieku 40+ i makaron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inceloza 0 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Piwosz? W kiblach robi od lat. Teraz na wuzku jezdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach