Chleb pyszny tak 3 Napisano 4 godziny temu Jakieś wysypki dostałem na czole od tego domysos opary ja to mam pecha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 4 godziny temu Jutro muszę zrobić spa ale zakupy ps2 trzeba przełożyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 4 godziny temu Mam sporo części zamienne ramy płyty główne można to wszystko elegancko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1039 Napisano 4 godziny temu Komoda nowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 245 Napisano 4 godziny temu Nie mogę usnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1039 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie mogę usnąć. Ja mam tak codziennie a potem wstać nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 245 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja mam tak codziennie a potem wstać nie mogę. Jak codziennie to przydałyby się jakieś lekkie nasenne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1039 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: Jak codziennie to przydałyby się jakieś lekkie nasenne. A mi nic nie pomaga. Ani melatonina ani zioła no nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 245 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: A mi nic nie pomaga. Ani melatonina ani zioła no nic. Melatonina i zioła to wiadomo ze nie pomogą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Onaaaa napisał: Komoda nowa? Nie ta z allegro tylko jom opr8znie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 1 godzinę temu 52 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Melatonina i zioła to wiadomo ze nie pomogą. Mi tam pomata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 245 Napisano 28 minut temu 1 godzinę temu, Chleb pyszny tak napisał: Mi tam pomata Tobie może pomata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach