Minnie Moskowitz 56 Napisano 9 godzin temu Tak w ciul. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 3 Napisano 9 godzin temu Ogol pochwę malowany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, big buu napisał: Ogol pochwę malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 9 godzin temu Minnie czemu ten bloker się zwykle pojawia wtedy co ty ? to nie ty masz jakies ataki alkoholowe czy to ten twoj byly z kowbojek menel tirowiec ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, konie na ambonie napisał: Minnie czemu ten bloker się zwykle pojawia wtedy co ty ? to nie ty masz jakies ataki alkoholowe czy to ten twoj byly z kowbojek menel tirowiec ? Proszę przestań obrażać mnie. Ostatni raz powtarzam!! Ataki to ty możesz mieć epiplepsyjne. Zejdź na ziemię tłumoku. A teraz wyjdź bo nie jestem w humorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Proszę przestań obrażać mnie. Ostatni raz powtarzam!! Ataki to ty możesz mieć epiplepsyjne. Zejdź na ziemię tłumoku. A teraz wyjdź bo nie jestem w humorze nie obrazam, stwierdzam fakt na 5 dni w 3 pojawil sie pare minut po tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, konie na ambonie napisał: nie obrazam, stwierdzam fakt na 5 dni w 3 pojawil sie pare minut po tobie Urojenia masz a teraz wypad go trafiłeś na zły dzień i złą godzinę. Żegnam OZIĘBLE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 73 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, konie na ambonie napisał: nie obrazam, stwierdzam fakt na 5 dni w 3 pojawil sie pare minut po tobie Przecież to byczy blokuje wczorsj to samo robił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 910 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Przecież to byczy blokuje wczorsj to samo robił dostałaś odpowiedzi na nurtujące Cię pytania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 73 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: dostałaś odpowiedzi na nurtujące Cię pytania? Nie bo zablokowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 9 godzin temu Jestem okrutnie zła…jeszcze tak zła nie byłam dawno… oj… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: Przecież to byczy blokuje wczorsj to samo robił byczy to ten drugi i on zwykle wpisuje sie w jejj tematach mniejsza o tto pytalem tylko bo widze ze chyba wino otworzyla to liczylem na szczerosc po pijaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 73 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: byczy to ten drugi i on zwykle wpisuje sie w jejj tematach mniejsza o tto pytalem tylko bo widze ze chyba wino otworzyla to liczylem na szczerosc po pijaku Jaki drugi? Inceloza to nick byczego i teraz inceloza blokuje nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 73 Napisano 9 godzin temu (edytowany) A nie te dziwne kropki blokują coz szkoda zycia na rozkminianie czy to tym razem ułomny narcyz ułomny widmok czy 15 innych możliwych opcji Edytowano 9 godzin temu przez draże korsarze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: A nie te dziwne kropki blokują coz szkoda zycia na rozkminianie czy to tym razem ułomny narcyz ułomny widmok czy 15 innych możliwych opcji blokuja kropki ktore od czerwca blokuja tematy i nikt ich nie zablokowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 910 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Nie bo zablokowane. spisuję z pamięci więc jak coś to się dopytuj wszystko ze mną w porządku mam poczucie humoru i nie jestem szynszylą mam dużego (i poczucie humoru) jestem czuły, troskliwy i kochający nie mam niebieskiej karty ani problemów z kontrolą agresji historia była wymyślona czy Twoje pytanie sprowadza się do tego czemu nie jestem z szynszylą chociaż jestem fajnym, przystojnym facetem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 8 godzin temu (edytowany) o jak milo moj post usuneli a spamu pewnie nie i jak tu nie miec spiskowych teorii a jednak moj blad cos sie temat zawiesil i ine widzialem swoich wpisow Edytowano 8 godzin temu przez konie na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 39 Napisano 8 godzin temu Czekam na dmuchanie piany w rosmanie kaleki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 73 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, konie na ambonie napisał: blokuja kropki ktore od czerwca blokuja tematy i nikt ich nie zablokowal To chyba za kazdym razem trochę inny nick. Wcześniej była taka podróba twojego nicka ***_*** z różnymi liczbami gwiazdek wiec jakies bany chyba byly do spania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 73 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: spisuję z pamięci więc jak coś to się dopytuj wszystko ze mną w porządku mam poczucie humoru i nie jestem szynszylą mam dużego (i poczucie humoru) jestem czuły, troskliwy i kochający nie mam niebieskiej karty ani problemów z kontrolą agresji historia była wymyślona czy Twoje pytanie sprowadza się do tego czemu nie jestem z szynszylą chociaż jestem fajnym, przystojnym facetem? Nie, bardziej czemu jesteś na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 39 Napisano 8 godzin temu Bo chce zrobić na złość szrekszyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 20 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: To chyba za kazdym razem trochę inny nick. Wcześniej była taka podróba twojego nicka ***_*** z różnymi liczbami gwiazdek wiec jakies bany chyba byly do spania to moze ten tirowiec on jest pisiorem i sie obrazil o jeden z moich nickow ale to juz bardziej bym moona albo bica posadzal bo jego tu chyba w czasach tego mojego nicku nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 73 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Bo chce zrobić na złość szrekszyli Szakszuce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 910 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Nie, bardziej czemu jesteś na kafeterii szynszyla mi to zaproponowała i tak tu jakoś zostałem z przyzwyczajenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 910 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, BapkaBoża napisał: Bo chce zrobić na złość szrekszyli nie jestem tu nikomu na złość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 39 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: nie jestem tu nikomu na złość A se bądź z każdego powodu chłopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 910 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, BapkaBoża napisał: A se bądź z każdego powodu chłopie a dziękuję cieszę się, że mam w Tobie życzliwe wsparcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 39 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: a dziękuję cieszę się, że mam w Tobie życzliwe wsparcie Nie zapędzaj się chłopie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 8 godzin temu Czytam właśnie opowiadanie s. kinga (zły sen danne'ego coughlina) bo mam ochotę na coś lekkiego po argentyńskich żydach oraz francuskich komunistach i jest tam postać inspektora policji o nazwisku JALBERT. JALBERT jest bardzo dokładnie opisywany i z jakiegoś powodu kojarzy mi się z libedem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 910 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, BapkaBoża napisał: Nie zapędzaj się chłopie tak chłop to brzmi dumnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach